Plaj Voleybolunda Balnak ve Halkbank Birinci

Ankara’da, yenilenen TVF Beştepe Plaj Voleybolu kortlarında düzenlenen TVF Plaj Voleybolu Ligi II.

  Açık Turnuvası`nı bayanlarda Balnak , erkeklerde ise Halkbank ilk sırada bitirdi .


TVF Bayanlar Plaj Voleybolu Ligi II . Açık Turnuvasını Balnak ilk sırada bitirdi . Karşılaşmanın ilk setini Balnak 24 - 18 kazanırken mücadelede büyük çekişme yaşandı . Yine aynı çekişmenin yaşandığı ikinci set 24 - 22’lik skorla Beşiktaş’a gitti ve maç 1 - 1`e gelerek final setine taşındı .


Tie-break setinde rakibine 15 - 12 üstünlük sağlayan Balnak , rakibini ilk kez yenerken , turnuva kazanmanın da sevincini yaşadı .


Dördüncü olan Tirebolu Spor Kulübü`ne ödülünü Ankara Voleybol İl Temsilcisi Ömer Ünal verirken , üçüncü olan Çankaya Belediye Spor kulübüne ödülünü MHK üyesi Yaşar Yılmaz , İkinci Olan Beşiktaş Spor Kulübüne ödülünü CEV ve TVF Sağlık Kurulu Üyesi Dr . Sinan Köksal ve birinci olan Balnak Spor Kulübüne ödülünü TVF Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Yazıcı takdim etti .




ERKEKLERİN BİRİNCİSİ HALKBANK

Ankara Beştepe Plaj Voleybolu Kortlarında yapılan TVF Plaj Voleybolu Ligi II . Açık Turnuvası erkekler kategorisinde Halkbank birinci oldu .


Final müsabakasında Ziraat Bankası’nı 21 - 16 , 19 - 21 ve 15 - 12’lik setlerle geçen Halkbank , ikinci turnuvayı da mutlu sonla tamamladı .

Dördüncü olan Altınyurt Spor Kulübüne ödülünü turnuva gözlemcisi Mustafa Yurtsever verirken , üçüncü olan Beşiktaş Spor Kulübüne ödülünü TVF Sağlık Kurulu Üyesi Dr . Sinan Köksal , İkinci olan Ziraat Bankası Spor Kulübüne ödülünü CEV Hakem Kurulu ve MHK üyesi Nihat Ermihan ve birinci olan Halkbank Spor Kulübü`ne ödülünü TVF Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Yazıcı takdim etti .