Nurullah Sağlam: Girdiğimiz Pozisyonları Değerlendiremeyince Maçı Kaybettik

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, ikinci yarı Fenerbahçe karşısında iyi futbol oynamalarına rağmen girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

 

Takımının Fenerbahçe`ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam , sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptıklarını hatırlatarak , " Zorlu bir müsabakanın bizi beklediğini biliyorduk . İkinci yarı kötü başladık . Sezonun ikinci yarısında şans ibresi bizden yana değildi . Fenerbahçe maçının ilk yarısında istediğimiz gibi oynayamadık . Böyle olunca Fenerbahçe pozisyonlara girdi . İkinci yarı toparlandık ancak yine girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik . Sıkıntılı bir sürecin içindeyiz . Ligin aşağısı ve yukarısı ile puan farkı çok az . Bu grafikle devam edersek kendimizi ateşin içinde bulabiliriz . " diye konuştu .


Nurullah Sağlam , sezonun ikinci yarısındaki düşüşü ise şöyle yorumladı :

" Sezonun ilk yarısında oynadığımız 5-6 oyuncudan maalesef yoksun mücadele ediyoruz . Bugün Nobre`nin de olmaması bizi kötü etkiledi . Artık perşembe günü Beşiktaş maçımız var . O müsabakada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız "



" MAÇLARIN OYNANMAMASI İÇİN BİR ŞEY YAPMADIK "

Bir gazetecinin " Şike soruşturması kapsamında takımın ismi geçiyor . Bu takımı nasıl etkiledi ? " sorusuna ise Nurullah Sağlam , şu cevabı verdi :

" Ben Mersin`de yapılan edilen şeylerden haberdarım . Şampiyonluğumuz anamızın ak sütünden daha helaldir . Bu filmin esas başrol oyuncuları teknik heyet ve futbolculardır . Biz bu ortamda maçların oynanmaması için hiçbir şey yapmadık . Aykut Kocaman`ın da söylediği gibi en temiz sahanın içidir . Teknik adamlığından beri böyle bir olaya şahit olmadım "

Nobre`nin trasfer teklifi aldıktan sonra performansında düşüşün normal olduğunu kaydeden tecrübeli hoca , " Nobre ilk geldiği camiadan transfer teklifi aldı . Bu durumda Nobre`yi verebilmenin tek yolu hem Türk hem de Nobre ayarında bir oyuncuyu transfer edebilmekti . Semih`i istedik ama bu transfer gerçekleşmedi "