Mersin İdman Yurdulu Futbolcular: İkinci Yarı Pozisyonları Değerlendiremedik

Mersin İdman Yurdu`nun futbolcularından Mustafa Keçeli ve Moritz, Fenerbahçe karşısında ikinci yarı iyi oynamalarına rağmen girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

 

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Mustafa Keçeli , ilk yarı Fenerbahçe karşında kendilerine yakışmayan bir oyun oynandıklarını söyledi . Tecrübeli savunma oyuncusu " İkinci yarı toparlanmasını bildik . Durumu 2-2`ye getirebilirdik . Ancak mağlup olduk . Bu kadar aksiliklerin olduğu bir sezonu ilk kez yaşıyoruz . Üst üste 6 . mağlubiyet aldık . Sürekli sakatlar var . Bizim için sezon yeni başladı diyebiliriz . Alacağımız birkaç galibiyetle sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz . " diye konuştu .


Moritz de , ilk yarı kötü futbol oynadıklarını ancak ikinci yarı toparlandıklarını kaydetti . Moritz , " İkinci yarı iyi oynayan taraf bizdik . Ancak maalesef puan alamadık . Zor bir durumdayız . 6 maçta sıfır puan aldık . Perşembe günü Beşiktaş ile maçımız var . Bu maçtan puan almak istiyoruz . " dedi .