Çaykur Rizespor Puan Kaybetmeye Devam Ediyor

Bank Asya 1.

  Lig`de Adanaspor`u evinde ağırlayan Çaykur Rizespor rakibi ile 1-1 berabere kaldı .

Maçın ilk yarısını Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Yıldız da izledi . İlk yarı Adanaspor ikinci yarı ise Çaykur Rizespor`un üstünlüğü ile geçerken iki taraf da maç sonrası birer puana razı oldu . Yeşil Mavililer , 6 haftadır süren galibiyet hasretini bu hafta da sonlandıramadı .

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş , zamanlamayı ve pas tercihlerini doğru yapamadıklarından yakındı . Eriş açıklamasında , " Son haftalarda iyi oynamamıza rağmen gol atamadığımız için puan baremimiz istediğimiz durumda değil . İkinci yarı Rizespor`un doğal olarak baskısı oluştu . İkinci devre Rizespor , birinci devreye kıyasla daha baskılı bir oyun ortaya koydu . pozisyonları vardı . Bunlarda hem Tolga hem de defansın zamanlamada iyi oluşu Rizespor`un golatmasını engelledi . Gol yollarında zamanlamayı doğru kullanıp pas tercihlerini doğru yapsaydık daha önce golü bulabilirdik " dedi .

Adanasporlu futbolcu Cem ise maç sonrası yaptığı açıklamada , " İyi mücadele oldu . İlk yarı pozisyonlar bulduk . Ama değerlendiremedik . Tüm takım iyi mücadele ettik . Bütün arkadaşlarımı kutlamak istiyorum " derken Burak ise " Buraya galip gelmek için gelmiştik . Galip de ayrılabilirdik . Çok pozisyona girdik . Gole dönüştürebileceğimiz pozisyonlardı bunlar . Sonuçta bu futbol . Karşımızda da ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi vardı " şeklinde konuştu .

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar ise talihsiz haftalar yaşadıklarını belirterek , " Talihsiz haftalar yaşıyoruz . Çok zor bir gol attık . Aradan fazla bir zaman geçmemesine rağmen bir gol yedik . Yediğimiz gol futbol tarihinde enden görülebilecek gollerden bir tanesidir . Enteresan goller yiyen bir takım görüntüsü içerisindeyiz . Yapılacak bir şey yok . Oyuncularımı arzu ve isteklerinden dolayı kutluyorum . Kazanmak için her şeyi yaptılar . Ama bazen olmazsa olmuyor . Bugün de o günlerden birtanesiydi " diye konuştu .

Çaykur Rizesporlu futbolcu Osman ise , " Altı haftadır süren galibiyet hasretimiz var . Onun verdiği stres ile maça çıktık . Son iki maçtır aldığımız farklı mağlubiyetlerde bizi strese sokmuştu . Bugün ise sahada inanılmaz mücadele ettik . Galibiyet için elimizden gelen tüm mücadeleyi ettik . Ama olmadı " derken , Engin ise " Sonuç olarak çok istememize rağmen kazanamadık . Ama mücadele açısından çok güzel bir maç oldu " ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA