Bursasporlu Futbolcuların Keyfi Yerinde

Haftalardır kazanamamanın sıkıntısını yaşayan Bursasporlu futbolcular, lider Galatasaray karşısında alınan galibiyetle rahat bir nefes aldı.

  Yeşil - beyazlı futbolcular , galibiyeti taraftara armağan etti .

Ligin ikinci yarısında attığı 5 gol ve bir asistle yıldızlaşan Pablo Martin Batalla , Galatasaray maçında attığı golle Bursaspor’un galibiyetinde en büyük pay sahibi oldu . Başarılı futbolcu , buna rağmen maçın adamı olarak gösterilmesine karşı çıktı . “Bence Ozan İpek’ti , çok çalıştı . ” diyen Batalla , stadı dolduran bayan seyircilere de teşekkür etti .

Yıldız oyuncu , seyircisiz oynama cezası nedeniyle tribünleri dolduran bayan ve çocuk taraftarlara da teşekkür ederek , “Bu kadar bayan taraftar beklemiyordum . Çok şaşırdım . Böylesine çok taraftarın gelmesi bizi motive etti . `` dedi .




ÖMER : BATALLA ÇOK ÖNEMLİ

Yeşil - beyazlı takımın kaptanı Ömer Erdoğan ise Batalla’ya övgüler yardırdı . Ömer , “Batalla bizim için çok önemli bir oyuncu . Takıma çok büyük katkı sağlıyor . `` diyerek , şunları söyledi :

``Şampiyonlukta da önemli katkısı vardı . Sestak da golde çok güzel asist yapmış . İnanılmaz mücadele ettik . Takım arkadaşlarımı kutluyorum . Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı . Hocamız dönüm maçımız olacağını söyledi . Çok güzel ve önemli galibiyet aldık 4 tane çok iyi stopere sahibiz , sürekli rekabet halinde çalışıyoruz . Oynayanlar oynamayanları aratmıyor . Geniş kaliteli bir kadromuz var . Hocamızın da seçimi kolay olmuyor . ”



ADEM : BU KADAR TARAFTAR SÜRPRİZ OLDU

Galatasaray karşısında başarılı oyunuyla alkış alan Adem Koçak ise taraftarlara teşekkür ederek , alınan 3 puanda onların da büyük payı olduğunu söyledi .


Taraftarların her takım için önemli olduğunu belirten Adem Koçak , bayanların ve çocukların maça bu kadar büyük ilgi göstereceğini beklemediğini ve tribünleri görünce şaşırdığını belirterek şunları söyledi :

" Açıkçası sürpriz oldu . Bu kadar kalabalık , bu kadar güzel bir atmosfer beklemiyorduk . İyi bir mücadele oldu . Gol atanın kazanacağı bir maçtı . Maç ortadaydı , gol attık ve hata yapmadık . Üç puan aldık ve çok ihtiyacımız vardı . İyi bir takımız ama sonuçlara bakılıyor . Bunu bir türlü sonuca yansıtamıyorduk . Moral ve motivasyon için çok iyi bir galibiyet oldu . Alınan bir galibiyet var , hedeflerimize ulaşmak için devamının gelmesi gerekiyor . Bu galibiyeti burada olan yada olmayan taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum . "



MUSA : TRABZON MAÇINI DA KAZANMALIYIZ

İkinci yarı da Adem’in yerine oyuna giren Musa da maça iyi başladıklarını belirterek , “İlk yarı ortada geçen bir maçtı . İkinci yarı golü bulduk . Biraz geri çekildik ama pozisyon vermedik . Kazım`ın pozisyonu vardı . Sonuçta üç puan aldık . Bunun bir anlam ifade etmesi için Trabzonspor maçından da iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor . " dedi .