Özdilek: Maçta Galibiyeti Hak Etmemize Rağmen Berabere Kaldık

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, galibiyeti yürekten hak ettiklerini fakat bir puan aldıklarını açıkladı.

 

Spor Toto Süper Lig’in 23 . haftasının açılış maçında Medical Park Antalyaspor evinde Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı . Karşılaşma sonrası açıklama yapan kırmızı - beyazlı takımlı teknik patron Mehmet Özdilek , sahada heyecanı yüksek bir karşılaşma olduğunu vurguladı .

Kırmızı - beyazlı takımın hiçbir zaman kaybetmeyi düşünmediğini açıklayan Özdilek , “Maçın büyük bir bölümünde 10 kişi oynamamıza rağmen rakibe pozisyon vermedik . Cüneyt Çakır’ın maçın başında Minev’e kırmızı kart vermesini çok sert olarak değerlendiriyoruz . ” dedi .


Rakiplerine karşı büyük bir bölümde 10 kişi oynadıklarını aktaran Özdilek , galibiyeti yürekten hak ettiklerini , 3 puan içinde çok efor sarf ettiklerini açıkladı . Kendilerine yakışmayan goller de yediklerini söyleyen Özdilek , “Oyuncularımın mücadelesinden , isteğinden ve kazanma arzusundan son derece mutluyum ve keyifliyim . Hakemin neticeye doğrudan etkileyen kararlar verdiğini söyleyebiliriz . Hakemlerden sadece gördüklerini çalmalarını istiyoruz . ” diye konuştu .


Medical Park Antalyasporlu golcü oyuncu Necati Ateş , sevineceklerini mi yoksa üzüleceklerini mi bilemediklerini ifade etti . Sahada çok iyi mücadele ettiklerini kaydeden Ateş , “Gerçekten bugün mükemmel bir Antalyaspor sahada vardı . Kazanmak için her şeyi yaptık . Ama futbolda maalesef adalet yok . Bir puanın da çok kötü olmadığını düşünüyorum . ” diye konuştu .

Kırmızı - beyazlı oyuncu Ali Tandoğan ise berabere kalarak 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını , maçta inanılmaz mücadele etmelerine rağmen berabere kaldıklarını ifade etti .



FUAT ÇAPA : SEYİR ZEVKİ GÜZEL KARŞILAŞMAYDI

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa , karşılaşmanın golleriyle kırmızı katlarıyla seyir zevki yüksek bir maç olduğunu anlattı .

Karşılaşmada erken gol yemenin şokunu da yaşadıklarını vurgulayan Çapa , golü yedikten sonra 10 kişi kalan takıma karşı daha hırslı ve sabırlı oynadıklarını , ilk yarı bitmeden beraberliği yakaladıklarını açıkladı .


İkinci yarıda ise 10 kişi kalmalarının düzenlerini bozduğunu ifade eden Çapa , “Orta saha sıkıntılarımız ön plana çıktı . İyi mücadele ederek sahadan 1 puanla ayrıldık . İki takım da bir puanı hak etti . ” şeklinde konuştu .


Kırmızı - siyahlı oyuncu Soner Aydoğdu , iki takımında iyi mücadele ettiğini ifade etti . Soner , bir puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu dile getirdi .


Gençlerbirliği oyuncusu Onur Bayramoğlu , Antalyaspor gibi zorlu bir rakipten bir puan aldıklarını belirtti . Onur , üst üste galibiyetler alarak üst sıralardaki yerlerini sabitleştirmeyi hedeflediklerini açıkladı .