Medical Park Antalyaspor-gençlerbirliği Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig`in 23.

  haftası açılış maçında Medical Park Antalyaspor ile Gençlerbirliği 2-2 berabere kalarak birer puana razı oldu .

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek , heyecanı yüksek bir karşılaşma olduğunu söyledi . Antalyaspor`un hiçbir zaman kaybetmeyi düşünmediğini belirten Mehmet Özdilek , " Maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynadık . Buna rağmen rakibe bir tane pozisyon vermedik . Maçın hakemi Cüneyt Çakır`ın karşılaşmanın başında Minev`e kırmızı kart göstermesi çok sert bir karar . Diri bir takıma karşı 10 kişi oynamak kolay değil " dedi

Antalyaspor`un kazanmak için sahada her şeyi yaptığını belirten Özdilek , " Galibiyeti yürekten hak ettik . 3 puan için büyük bir efor sarf ettik . Bize yakışmayan goller yedik . Oyuncularımın mücadelesinden , isteğinden ve kazanma arzusundan son derece mutluyum ve keyifliyim " diye konuştu .

Hakemin neticeye doğrudan etkileyen kararlar verdiğini anlatan Özdilek , " Hakemlerden sadece gördüklerini çalmalarını ve doğru yönetmelerini istiyoruz " şeklinde konuştu . Gazetecilerin kaleci Ömer`in yediği hatalı golle ilgili sorularını da yanıtlayan Özdilek , kalecilerin hata yapabileceğini Ömer`e olan inançlarının süreceğini ifade etti .

Antalyasporlu golcü oyuncu Necati Ateş , 75 dakika 10 kişi oynamalarına rağmen müthiş bir futbol ortaya koyduklarını söyledi . Karşılaşmada öne geçmelerine rağmen skor avantajını koruyamamaktan yakınan Ateş , " Bugün sahada mükemmel bir Antalyaspor vardı . Pozisyon yakalayan , baskı kuran bir takımız . Kazanmak için herşeyi yaptık . Bazen sahada adalet olmuyor . Kazanmamız gereken bir maçta berabere kaldık " şeklinde konuştu .

Kırmızı-beyazlıların tecrübeli oyuncusu Ali Tandoğan ise , iki defa öne geçtikleri karşılaşmadan bir puanla ayrıldıkları için üzgün olduğunu ifade etti .

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ise golleriyle , kırmızı kartlarıyla seyir zevki yüksek bir maç olduğunu söyledi . Karşılaşmada erken gol yemenin şokunu yaşadıklarını söyleyen Çapa , şöyle konuştu : " Golü yedikten sonra rakip 10 kişi kaldı . Ancak o süreci iyi değerlendiremedik . Daha hırslı ve sabırlı oynamış olsaydık etkili ve üretken olabilirdik . Rakip çok tecrübeli oyunculardan kurulu olmasına rağmen ilk yarı bitmeden beraberliği yakaladık . İkinci yarıda iyi oynarken 10 kişi kalmamız düzenimizi bozdu . Orta saha sıkıntılarımız ön plana çıktı . İyi mücadele ederek sahadan 1 puanla ayrıldık . İki takım da bir puanı hak etti . " Gençlerbirliği`nin genç oyuncusu Soner Aydoğdu , iki takımında iyi mücadele ettiğini ifade ederek , maçtan bir puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu dile getirdi .

Kırmızı-siyahlı futbolcu Onur Bayramoğlu ise Antalyaspor gibi zorlu bir rakipten bir puan aldıklarını , ilerleyen haftalarda üst sıralardaki yerlerini sabitleştirmeyi hedeflediklerini kaydetti .

Kaynak: İHA