Kartalspor İle Kasımpaşa Yenişemedi

Bank Asya 1.

  Lig`de Kartalspor , kendi sahasında konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı .

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker , maçın geneline bakıldığında kimin iyi kimin kötü oynadığını anlamanın zor olduğunu , saha şartlarından dolayı inanılmaz bir savaşın yaşandığını belirterek , " Top oynamak mümkün değildi diye düşünüyorum . Hakikatten saha çok ağırdı . O yüzden iki takım için düzgün bir oyun oynamak mümkün değildi . Buna rağmen her iki takım futbolcularını tebrik etmek lazım . Biz deplasmandan 1 puan aldık . Hedefimizde öyle bir puaniyidir diye düşünüyorum . Genel anlamda baktığınız zaman tabi çok iyi bir maç olmadığını gördük ama saha şartları da çok iyi değildi . Yolumuza devam ediyoruz daha çok hafta var önümüzde . Onun için sadece şunu söyleyebilirim takımların ne kadar mücadele ettiğini ister altlarda olsun ister üstlerde olsun . Her maçın zor olduğunu bu maçlarda görebiliyoruz . Her maça çok iyi konsantre olmamız lazım . İlk golü yedikten sonra gol atmak zor olabilirdi . Zemin hiç iyi değildi . Akabinde bulduğumuz gol ile sahadan 1 puanile ayrıldık " dedi .

Kasımpaşalı futbolcu Abdülhamit Yıldız , buraya gelmeden önce bu şartlar altında zor bir maç olacağını bildiklerini , saha ve zeminin kötü olduğunu söyledi .

Kasımpaşalı futbolcu Hüseyin Yoğurtçu ise kötü olan hava ve saha şartlarına rağmen iki takımı da ortaya konulan futboldan dolayı kutladığını söyleyerek , " Bugün keyif veren bir futbol oynadığımızı söylemek tartışılır . Hem bizim açımızdan hem de Kartalspor açısından ama iyi bir mücadele oldu . Biz hedefe oynayan , şampiyonluğa oynayan bir takımız . Bununla birlikte deplasmandan alınan 1 puanı iyi bir puan olarak görüyoruz . Zaten iç sahada da iyi bir galibiyet serisi yakaladık . Bunu devam ettireceğimiziinanıyorum . Önümüzdeki Denizlispor maçından 3 puan alarak yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğimizi düşünüyorum " şeklinde konuştu .

Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş , bugün kendi sahalarında ligin en önemli takımlarından Kasımpaşa ile oynadıklarını ifade ederek , " Bugün buraya gelirken Kasımpaşa`ya karşı iyi futbol oynamak istiyorduk . Zaten sezon başından beri söylediğimiz , kendimize ait bir felsefemiz var . Her sahada her takıma karşı kendi inisiyatifimizi ortaya koyabilecek futbolu fair-play çerçevesi içinde oynamak . Savunma ve atak varyasyonlarında öncelik sırası alarak , kazanma isteği olan bir yapımız var . Bunu zaman zamansonuçlara çeviriyoruz . Bazen de gereksiz mağlubiyetlerimiz oluyor . Bugün 65 . dakikaya kadar hiç pozisyon vermediğimiz bir maçta golü de bulduk . Çok da güzel bir gol attık . Akabinde çok çabuk ve gereksiz bir gol yedik . Ardından Kasımpaşa uzun toplarla pozisyonlar üretti . Fakat maçın başından sonuna kadar kazanmak isteyen , rakibine direnç gösteren iki farklı takım vardı . Sahadaki o mücadeleyi ortaya koyan oyuncularıma ve bizi desteklemeye gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum . Kasımpaşa`ya kalan maçlarındabaşarılar diliyorum . Gelecek haftalara bakıyoruz " diye konuştu .

Kartalsporlu futbolcu Ethem Pülgir , zor saha ve hava şartlarına rağmen takımını tebrik ederek , " 1-0 öne geçtiğimiz maçta talihsiz bir gol yedik ve 1-1 oldu . Yenemiyorsan yenilmeyeceksin de . önümüzdeki maçlara bakacağız " açıklamasında bulundu .

Kartalsporlu oyuncu Okan Yıldız , lig fikstürünün zorluğundan bahsederek , " Ligin başındaki takımlarla zor maçlar yapıyoruz . Kim olursa olsun bizim hedefimiz 3 puandı . Bugün de öyle oldu nitekim öne de geçtik . Ancak ardından 2 dakika sonra yediğimiz gol bizi bozdu . Ama olsun önümüzde Kayserierciyesspor maçı var . O maça 3 puan için gidiceğiz . İnşallah böyle devam ederiz " ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA