Bulls Kazandı, Bucks, Magic ve Jazz Mağlup

İki milli oyuncunun karşı karşıya geldiği mücadelede Chicago Bulls, United Center’da Milwaukee Bucks’ı 107-100’lük skorla mağlup etti.

 

Bu karşılaşmada Chicago Bulls adına kenardan gelerek 6 dakika süre alan Ömer Aşık , 4 sayı- 5 ribaund- 1 asistle maçı tamamladı . Milwaukee Bucks’ta ise 10 dakika oyunda kalan Ersan İlyasova , 7 sayı- 4 ribaundluk bir performans sergiledi .


A Milli Takım Kaptanı Hidayet Türkoğlu’nun 30 dakika süre aldığı ve 3 sayı - 3 ribaund - 1 asist - 1 top çalma ile oynadığı karşılaşmada Orlando Magic , deplasmanda New Orleans Hornets’a 93 - 67’lik skorla kaybetti .


Ligdeki çaylak sezonunu geçiren Enes Kanter’in takımı Utah Jazz ise American Airlines Center’da son şampiyon Dallas Mavericks’e 116 - 101’lik skorla kaybetti . Bu karşılaşmada kenardan gelerek 13 dakika süre alan temsilcimiz Enes , 12 sayı - 7 ribaundluk bir oyun ortaya koydu .


Diğer yandan New Jersey Nets’in , Quicken Loans Arena’da Cleveland Cavaliers’ı 99 - 96’lık skorla mağlup ettiği karşılaşmada temsilcilerimiz Mehmet Okur ile Semih Erden forma giymedi .