Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: 'bu Skor 4-5 Senede Bir Olur''

Bank Asya 1.

  Lig`de kendi evinde TKİ Tavşanlı Linyitspor`a 7-2 mağlup olan Bucaspor`un teknik direktörü Sait Karafırtınalar , maç sonrası yaptığı açıklamada , ``Bu skor 4-5 senede bir olur , bizim maçta oldu`` dedi .

Böyle bir skorla biten maçı değerlendirmenin kolay olamayacağını ifade eden Karafırtınalar , ``Bu maça takılmayacağız , bu oyuncularla yolumuza devam edeceğiz . Rüzgar da çok etkiliydi ama bunu mazeret olarak göstermiyoruz . İlk yarıda rüzgarı da arkamıza almışken , 2-0 öne geçtiğimiz sırada elektrikler kesildi . Biz de 3 . veya 4 . golü bulabilirdik . İkinci yarıya kontrollü başlayalım dedik ama istemediğimiz bir sonuç oldu . Futbolda disiplinsiz oynarsanız , fatura kesiliyor . `` dedi .

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev ise ilk yarıda rüzgarın da etkisiyle maçta 2-0 geriye düştüklerini belirterek , " Ancak devre arasında gerekli şeyleri konuştuk . İkinci yarıda bunun altından kalkabilecek güce sahiptik , bunu da gösterdik . Erken gol bulmamız halinde üstünlük kurabileceğimizi düşünmüştük . Bu kadar fark beklemiyorduk . Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum , istediklerini elde ettiler . Bir takım isterse , neyi gerçekleştirebileceğini gösterdiler . `` diye konuştu .