Şile Yıldızspor Bir Yılda Tek Yenilgi İle İki Kez Şampiyon Oldu

Şile Yıldız Spor Kulübü Başkanı Hasan Çiftçi, 1990 yılında Şile`de kurulan Şile`nin temsilcisi olarak amatörde mücadele verdiğini söyledi.

 

Kulübün kendine ait bir tesisinin şu anda olmadığını belirten Başkan Hasan Çiftçi , Şileli`nin vermiş olduğu destekle ayakta durduklarını söyledi . Başkan Hasan Çiftçi , ``Şile Kaymakamı Şükrü Körücü ve Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu elinden geldiği kadar yardımcı oluyor . `` dedi .


Fakat kulübün bütün yükün başkanın sırtında olduğu belirtiliyor . Bu şartlarda 2011 yılının başında kendiside Şileli olan antrenör Metin Kılıç`la anlaşan Başkan Hasan Çiftçi iddaalı bir takım kurmak için çalışmalarına da gece - gündüz devam ediyor .


Çalışmaların meyvesini verdiğini söyleyen Şileli sporseverler ise , ``Bu çalışmaların sonunda sezonu namağlup olarak bitirerek 1 . Amatör Küme`ye yükseldik . 1 . Amatör`de de Antrenör Metin Kılıç ile sezona devam edip 4 transfer ile 1 . Amatörde`de sadece 1 kez yenilgi alarak bir sene içinde ikinci kez şampiyon olduk . `` dediler .

Şile Yıldız Spor Kulübü Başkanı Hasan Çiftçi ise asıl amacın topluma ve futbol camiasına dürüst ve yetenekli insanlar kazandırmak olduğunu belirterek , ``Kulüp amacından sapmadan Süper Amatör`e yükseldi . Bu başarı amatörde çok az rastlanan bir başarı . Bir yıl içinde sadece bir kez mağlup olarak iki kez şampiyon olduk . Bu başarının altında da dürüst ve yetenekli insanların emekleri var . `` dedi .




HEDEFİMİZ BÖLGESEL AMATÖR LİG`E YÜKSELMEK

Süper Amatör`de de Başkan Hasan Çiftçi Antrenör Metin Kılıç ile anlaştı . Şimdi Şile Yıldız camiasının ve başkan Hasan Çiftçi`nin tek düşüncesi bu sezonda da şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig`e yükselmek .


Başkan Çiftçi , ``Şampiyonlukta futbolcuların üstün performansının yanında camianın birbirine kenetlenerek birlik beraberlik içinde olmaları kulübün en büyük artısı oldu . `` dedi .


Şile Yıldız Spor`un Wus Hu-Muay Tai - güreş ve futbol alt yapı branşları olmak üzere 500 sporcusu bulunuyor .