Oktay Mahmuti: Hak Ettiğimiz Bir Galibiyet Aldık

Galatasaray Medical Park başantrenörü Oktay Mahmuti, Olympiacos karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

 

Sarı - kırmızılı ekibin teknik patronu karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında , “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık . Maç içinde büyük sıkıntılar yaşadık . Preston sakatlandı . Gordon’un arka adelesinin çekmesi sonucunda oyuncumuzun istediğimiz performansı sıkıntıyla vermesi rakibimizin o farkı kapatmasına sebep oldu . `` diyerek , şunları söyledi :

``Bütün oyuncularım tüm enerjilerini ortaya koydular . O son topun karşısında durmamız gerekiyordu . Orada 100 tane atsanız belki bir tanesi öyle girer ve onu değerlendirdiler . Ondan sonra geri dönüş yapmak kolay bir şey değildi ama neticede oyuncularım bunu ortaya koydular . Yine söylüyorum hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettiğimizi düşünüyoruz . ”

Mahmuti , sonuç olarak bir maç kazandıklarını belirtirken , gruptan çıkma şanslarıyla ilgili soruya ise “Bizim de herkes kadar şansımız var . ” cevabını verdi .


Taraftarların desteği ile ilgili olarak ise tecrübeli çalıştırıcı , “Daha önce de `Teşekkür etmek istiyor musunuz` diye sordular . Yabancılara teşekkür edilir . Onlar aileden oldukları için teşekkür etmeye gerek yok . Biz onlarla birlikte yürüyoruz . ” dedi .