Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Moussa Sow: Dia ve Niang'ı Dinledim

Fenerbahçe`nin yeni transferi Senegalli Moussa Sow, Fenerbahçe`ye gelmesinde milli takımdan arkadaşları Dia ve Niang`ın etkili olduğunu söyledi.

  Issiar Dia ve Mamadou Niang`ın sarı - lacivertli kulüp hakkında söylediklerinin kendisini çok etkilediğini belirten Sow , ``Dia ve Niang , `Tereddüt etme , Fenerbahçe`ye git` dediler . Ben de onları dinledim . `` dedi .


Senegalli oyuncu , bugün önce sağlık taraması ve ardından da imza töreni gerçekleştirdi ve ayağının tozuyla çıktığı FB TV`ye de önemli açıklamalar yaptı . Geçen sezon Fenerbahçe`de forma giyen Senegal Milli Takımı kaptanı Niang ile sarı-lacivertli formayı giyen Dia`nın kulüp hakkında kendisine çok olumlu şeyler söylediğini ifade eden Sow , şöyle konuştu :

``Dia ve Niang , `Tereddüt etme , Fenerbahçe`ye git` dediler . Fenerbahçe`nin çok iyi bir kulüp olduğunu , kendimi orada çok iyi hissedeceğimi , bu teklifi kabul etmemi söylediler . Taraftarlarından , stattan bahsettiler . Ben de onları dinledim . Tabii ki bu süreçte arkadaşlarım ve ailemin de görüşlerini alarak kararımı verdim . ``



LİLLE`DE NE YAPTIYSAM BURADA DA ONU YAPACAĞIM

En kısa zamanda Türk kültürüne ve İstanbul`a adapte olmak istediğini vurgulayan Senegalli oyuncu , ``Ülke değişimi olacak , Fransa`dan Türkiye`ye geleceğim . Bu da önemli . Lille`de ne yaptıysam , burada da aynısını yapmaya çalışacağım . Bu büyük takımın formasını giyerken , takıma katkıda bulunmak için elimden geleni yapmak istiyorum . `` ifadelerini kullandı .


sow , Fenerbahçe`deki oyunculardan , Dia`nın yanı sıra kaptan Alex ve Emre Belözoğlu`nu tanıdığını da söyledi .


Fenerbahçe Kulübü`ne 4 , 5 yıllık imza attıktan sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`nı gezen Sow`un , stadı beğendiği bildirildi .


Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada , Sow`un tesisler için ``Tek kelimeyle muhteşem`` dediği belirtilerek , Senegalli oyuncunun Lille`nin tesislerinin ardından Fenerbahçe`nin bambaşka bir dünya olduğunu dile getirdiği bildirildi .


Sow`un ``Niang ve Dia`nın Fenerbahçe hakkında anlattıklarının dışında gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe tek kelimeyle muhteşem . Oynayacağım ilk maçımı sabırsızlıkla bekliyorum . `` dediği kaydedildi .