Trabzonspor'da Yüzler Gülüyor

Spor Toto Süper Lig’in 22.

  haftasındaki Eskişehirspor maçını farklı kazanan Trabzonspor’da yüzler gülüyor . Ligin ikinci yarısındaki galibiyet serisi 21 . haftadaki 2-1’lik Karabük yenilgisi ile sonlanan Bordo-mavililer , 4-1’lik Eskişehir galibiyetiyle yeniden çıkışa geçti .


Kulüp Başkanı Sadri Şener , beklenmedik Karabük yenilgisinin ardından Eskişehirspor karşısında alınan faklı galibiyetin sevindirici olduğunu söyledi . Eskişehirspor galibiyeti ile lig yarışına kaldıkları yerden devam ettiklerini anlatan Şener , desteklerinden dolayı da bordo-mavili taraftarlara teşekkür etti .

Asbaşkan Nevzat Şakar’a yönelik silahlı saldırıya da atıfta bulunan Başkan Şener , “Trabzonspor’daki huzur ve güven ortamını zedelemeye çalışan çevreler şunu çok iyi bilmelidirler ki , yapacakları her girişim camiamızın birlik ve beraberlik duygularını daha da perçinleyerek tek vücut olmasını sağlayacaktır . ” dedi .


Şener , tüm art niyetli çabalara rağmen Trabzonspor’un sağduyu , centilmenlik ve fair-play ilkelerinden ayrılmadan yoluna devam edeceğinin altını çizdi .




ANKARAGÜCÜ HAZIRLIKLARI BAYLIYOR



Haftayı galibiyetle kapatan Trabzonspor , 23 . haftada cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına ise ara vermeden başlayacak . Bordo-mavililer , Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`nde bugün akşam saatlerinde bir idman gerçekleştirecek .