Neven Spahija: Fenerbahçe Ülker'in Tarihi Açısından Önemli Bir Akşamdı

 

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Neven Spahija , " Bizim için çok önemli bir akşamdı . " Bizim için çok önemli bir akşamdı . Fenerbahçe Ülker için tarihi bir gün oldu . Sponsorumuza , kulübümüze , özellikle de başkanımız Aziz Yıldırım`a çok teşekkür ediyorum . " diye konuştu .


Böyle güzel bir salon olunca beklentilerin de yüksek olduğunu dile getiren Spahija , " Bu nedenle Fenerbahçe Ülker`in çok iyi oynaması ve Euroleague`de çok iyi yerlere gelmesi gerekiyor . Takımımı da bugünkü galibiyetten ötürü tebrik ediyorum . Ama gerçek oynumuzu yansıtamadık . Kendi sahamızda oynarken niye bu kadar baskı var üzerimizde bunu anlayamıyorum . " şeklinde konuştu .


Spahija , " Bizim gerçek basketbolumuz Unis Kazan maçının ilk 20 dakikasında gösterdiğimiz oyundu . Böyle oynamak istiyoruz . En büyük avantajımız artık eksik olmamamız . " diyerek sözlerini tamamladı .


Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Gasper Vidmar ise yeni salonda oynadıkları ilk maçta TOP 16`daki ilk galibiyetlerini aldıkları için mutlu ve gururlu olduklarını dile getirerek , " Oyuna gelince savunmada kötü , hücumda ise iyiydik . " ifadelerini kullandı .




EA7 ARMANİ MİLANO BAŞANTRENÖRÜ SCARİOLO : FENERBAHÇE ÜLKER`İ TEBRİK EDİYORUM

Scariolo , Fenerbahçe Ülker`i galibiyetinden ötürü tebrik etti . Roko Ukiç`in oynamayacağını düşündüğünü ; ancak karşılaşmada Hırvat basketbolcunun üstün bir performans ortaya koyduğunu dile getiren Scariolo , " Bugün Roko Ukiç`in oynamayacağı söylenmişti . Ancak sahada çok iyi performans gösterdi . Genel olarak mevcut durumumuza göre çok iyi oynadığımızı düşünüyorum . Geçen hafta ve bu akşamki maça bakarsak takımımın daha iyi olduğunu görüyorum . " ifadelerini kullandı .


Scariolo , " Fiziksel olarak eksiklerimiz var ; ama zihinsel olarak buradaydık . " derken , Fenerbahçe Ülker Sports Arena`yı da fantastik bir salon olarak değerlendirerek , " Çok müthiş ve etkileyici bir salon . İstanbul gibi bir şehre çok güzel bir salon kazandırılmış . Hem belediyeyi hem de Fenerbahçe Ülker`i kutluyorum . " şeklinde konuştu .