Luis Figo İle Edgar Davıds Forum İstanbul’da Karşı Karşıya Geliyor

Futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Portekizli futbolcu LuisFigo, “Figo Seni Forum Alışveriş Merkezleri’nde seçsin, hayallerin gerçek olsun” sloganı ile düzenlenen projenin finalini 3 Şubat’ta Forum İstanbul’da yapacak.

  Figo , Forum İstanbul’daki gösteri maçında Hollandalı efsane yıldız Edgar Davids ile karşı karşıya gelecek .

Bulunduğu her bölgenin ihtiyacına yönelik etkinlikler organize ederek , sosyal ve kültürel yaşamın zenginleşmesine katkıda bulunan Türkiye çapındaki Forum Alışveriş Merkezleri , genç yeteneklerin futbol hayallerini gerçekleştirmelerine fırsat veren projeyi tamamladı .

Dünyanın en büyük futbolcularından biri olarak gösterilen Luis Figo ile birlikte , ilki Marmara Forum’da başlayarak tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde yürütülen etkinlik boyunca , 8 - 16 yaş grubundaki genç yetenekler , Inter Milan yaz kampına katılma hakkı kazanmak için mücadele etti .

Projeye katılan binlerce genç arasından Luis Figo ve ekibi tarafından seçilen 10 yetenekli çocuk 3 Şubat Cuma günü Forum İstanbul’da bir araya gelecek . Seçilen çocuklar Luis Figo ve Edgar Davids ile birlikte gösteri maçına çıkarak hünerlerini sergileyecek .



PİTBULL LAKAPLI EDGAR DAVİDS GELİYOR

Dünyaca ünlü Hollandalı yıldız Edgar Davids , projenin sürpriz ismi olarak İstanbul’a geliyor . Markaj yeteneği dolayısıyla futbol dünyasında “Pitbull” lakabı takılan süper yıldız , futbolu 2010 yılında Crystal Palace forması altında bırakmıştı .


Ajax forması altında Şampiyonlar Ligi Kupası , UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası’nı kazanan , AC Milan , Barcelona , Juventus , Inter Milan gibi büyük kulüplerde top koşturmasının yanı sıra özel gözlükleri ve rastalı saçlarıyla tanınan Hollandalı Edgar Davids , Luis Figo ile birlikte 10 yetenekli çocuğun isimlerini açıklayacak .


Edgar Davids uzun bir süredir Türk asıllı Olcay Gülşen ile beraber . Çift , 2011’in son günlerinde nişanlandıkları haberleriyle gündeme geldi . Moda tasarımcılığı yapan Olcay Gülşen giyim markası ‘Supertrash’la ülkenin en başarılı iş kadınlarından biri olarak kabul ediliyor .




PROJE TÜM FORUM ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ’Nİ GEZDİ

Eylül ayında Marmara Forum’da başlayan seçmeler Forum Trabzon ve Forum Bornova’nın ardından Forum Ankara , Forum Kapadokya , Forum Mersin , Forum Aydın , Forum Çamlık , Forum Kayseri ve Forum İstanbul olmak üzere Türkiye’deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde gerçekleşti .

Böylece Türkiye’nin yetenekli çocukları bu proje ile hayallerini gerçekleştirme fırsatı yakaladı .


Seçmeler sonunda her Forum Alışveriş Merkezi’nden belirlen 1 toplamda 10 yetenekli çocuk , 2012 yaz döneminde İtalya’nın ünlü takımı Inter Milan’ın yaz kampına gönderilerek , yeteneklerini sergileyecekler . Milano’da kendisini kanıtlayabilen genç oyuncuları ise profesyonel futbolda parlak bir gelecek bekliyor .