Lider Galatasaray, Takipçileriyle Arayı Açmak İsityor

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, 22.

  haftanın kapanış maçında Türk Telekom Arena`da ligin son sırasında bulunan Ankaragücü`nü konuk ediyor . Zirve yarışındaki en yakın rakibi Fenerbahçe`nin deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor`a 3-2 yenilmesinin ardından sarı - kırmızılılar , Ankaragücü`nü mağlup ederek puan farkını 5`e çıkarmak istiyor .


Ligdeki 9 haftalık galibiyet serisini geçen hafta Eskişehirspor beraberliği ile bitiren Galatasaray , Ankaragücü maçıyla yeniden bir çıkış sürecine girmenin hesaplarını yapıyor .




TERİM`DEN FARKLI KADRO

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim , Ankaragücü maçında kadroda büyük revizyon yaptı . Terim , ilk onbirde oynayan Selçuk İnan , Melo , Ujfalusi , Hakan Balta ve Kazım Kazım`ı yedek kulübesinde oturttu . Galatasaray`da ayrıca sakatlıkları bulunan Milan Baros ve Yekta ile ülkesinin milli takımında bulunan Eboue , bu maçta forma giyemeyecek .

Sezon başından beri ekonomik sıkıntılar yaşayan Ankaragücü ise Galatasaray maçına genç oyunculardan kurulu bir kador ile çıkacak .




TAKIM KADROLARI

Stat : Türk Telekom Arena

Hakemler : Barış Şimşek , Ekrem Kan , Mehmet Metin

Galatasaray : Muslera , Sabri , Gökhan Zan , Semih Kaya , Çağlar Birinci , Ceyhun , Engin Baytar , Riera , Emre Çolak , Sercan Yıldırım , Elmander

Ankaragücü : Bora Körk , Mehmet Çoğum , Aydın Toscalı , İshak Doğan , Bilal Gülden , Gökhan Erdoğan , Ümit Kurt , Veli Torun , Serol Demirhan , Ergin Keleş , Serkan Şirin .