Cuper: Öz Güvenimiz Yerine Geldi

Spor Toto Süper Lig`de Kardemir Karabükspor`u kendi sahasında 3-2 yenen Orduspor`un teknik direktörü Hector Cuper, kendi kendilerine maçı zora soktuklarını belirterek, "Öz güvenimiz yerine geldi.

  " dedi .

Karşılaşmanın ardından düzenlene basın toplantısında maçı değerlendiren Cuper , " Baktığımız zaman iyi bir ilk yarı geçirdik . Maçı ikinci yarıda kendi kendimizi zora soktuk ve duran toptan 2 gol yedik . Bundan dolayı maçın son dakikasına kadar gergin anlar yaşadık . Bu maç bize çok şey kazandırdı . Öz güvenimiz yerine geldi . Ayrıca baktığınız zaman Samsun maçında oynayan takım ruhuyla tamamen farklı takım ruhu vardı . Bugün sahada kazanmak isteyen savaşan bir Orduspor vardı . En azından bunu takım olarak kazandığımızdan mutluyuz . " dedi .


Cuper ayrıca , maç boyunca kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür etti .



Maçı değerlendiren Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise , Orduspor maçına kazanmak için çıktıklarını söyledi .

Korkmaz , “Trabzon maçından sonra bu maçı da kazanmak istiyorduk maalesef olmadı . İlk yarıda duran toplardan talihsiz goller yedik . İkinci yarıda gösterdiğimiz mücadeleyi ilk yarıda gösterseydik skor daha farklı olabilirdi . Biz taktiksel olarak kanatları daha iyi kullanmak istiyorduk maalesef olmadı . Kendi sahamızda iyi oynuyoruz bunu deplasmana yayarsak daha iyi olacak” ifadelerini kullandı .