Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal'den Maç Programına Eleştiri:

  " dedi .


Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Carlos Carvalhal , " Maçı iyi bir şekilde kazandık . İyi takım olduğumuzu gösterdik . Devre arasında oyuncularımla konuştuk . Çok ufak detayların üzerinden geçtik . Topu çevirdiğimiz zaman bunu daha iyi yapmamız gerektiğini düşündük . İlk yarıyı galip bitirebilirdik rakip az pozisyona girdi ; ama öne geçti . İleri uçta iyi oyuncuları var . İyi kontra atağa çıkıyorlar . Daha sonrasında bulduğumuz gol sonrasında içten gelen duyguların isteğin sonucunda 3-2 galip bitirdik . " şeklinde konuştu .


Carvalhal , geçen hafta yaptığı bir açıklamanın yanlış anlaşıldığını da kaydederek , şunları söyledi : " Salı günü Gaziantepspor ile oynadı . Herhangi bir Avrupa ligi maçı yoktu . Bir sonraki maçımızı pazar günü oynayabilirdik . Trabzonspor , Fenerbahçe pazartesi günü oynayabilirlerdi . Beşiktaş`ın oynaması için karar veriliyor . Ben bunun Beşiktaş`ı yormak için bilerek yapıldığını düşünüyorum . "

Pazartesi günü Kayserispor`la oynayacaklarını hatırlatan Carvalhal , " Gece 3 gibi İstanbul`a geleceğiz . Perşembe günü Mersin İdman Yurdu ile oynayacağız . Ondan sonra Fenerbahçe maçımız var . Cumartesi günü veya pazar günü oynayacakken , neden pazartesi günü biz oynuyoruz? Bunu söylemek zorundayım bu bilerek yapılıyor . Biz kulüp içinde bütün programı düzgün yapıyoruz . Nedense ciddi bir şekilde böyle yapılıyor . Benim geçen haftada önceden bahsettiğimde Beşiktaş`a zarar değil ; Türk futboluna zarar verecektir . 14 Şubat`ta Braga ile maçımız var . Geçen haftada söylemek istediğim buydu . Bu maçların hangi gün oynanacağına kim karar veriyor bilmiyorum . Sadece bizim kulüp içinde bunları federasyonu sunan bir ekibimiz var . Biz bu uyarıları yaptığımız halde inadına bazı şeylerin Beşiktaş`a karşı bilerek yapıldığını düşünüyorum . Beşiktaş`ın bunların cevabını sahada verecektir . " diye konuştu .


Siyah - beyazlı takımın genç futbolcusu Necip de " Bizim için çok önemli maçtı . Maça iyi başladık ; ama pozisyonları değerlenidiremedik . Sonra ikinci golü yedik ve 2-1 geriye düştük . Geriden gelerek kazanmasını bildik . Maçı da hiçbir zaman bırakmadık . Maç 90 dakika , zaten ne kadar sevindiğimizi de görürsünüz . " ifadelerini kullandı .


Uzun zamandır forma şansı bulamayan ve Gaziantepspor`a karşı ilk 11`de forma giyen Tancu ise " Zor maç oldu . İki defa geri düştük . Kazandığımız için mutluyuz . " şeklinde konuştu .