Arif Erdem: Kazanmak Bizi Mutlu Etti

 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor`un Fenerbahçe`yi 3 - 2 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında turuncu - lacivertli takımın teknik direktörü Arif Erdem , 8 hafta galip gelemediklerini , ancak Manisaspor maçını kazanarak , üzerlerindeki olumsuz havayı dağıttıklarını ve bu bilinçle Fenerbahçe karşısına çıktıklarını kaydederek , " Fenerbahçe gibi güçlü bir ekibe karşı sadece 1-2 tane pozisyon vererek , maçı 3-2 gibi bir skorla kazanmak bizi mutlu etti . `` diye konuştu .


Arif Erdem , şöyle konuştu : " Maçta atmış olduğumuz kadar da kaçırdık . Futbolcularımız çok iyi mücadele ettiler . Fenerbahçe çok önde oynayan , kenarlardan çok çıkan bir ekip . Biz de onları iyi analiz ettik . Kenarlardan gelen toplarla golleri bulduk . Hedefimiz ilk 8 . Bu hedefimize doğru emin adımlarla yürümek istiyoruz . Zaman zaman her takımın inişli çıkışlı dönemi oluyor . İnişi geride bıraktığımızı düşünüyorum . İnşallah bu çıkışı seriye bağlayarak , takımı daha üst seviyeye taşımak için mücadele edeceğiz . ``

Fenerbahçe taraftarının kendisine olan tepkisiyle ilgili soru üzerine ise Arif Erdem , ``15 sene Galatasaray`a hizmet etmiş biri olduğum için bu tepki olmuş olabilir . Ama ben İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü olarak Galatasaray ve Beşiktaş`ı da yenmek istiyorum . Galatasaray`a karşı kaybettiğim maç , belki en çok üzüldüğüm maçtır . `` karşılığını verdi .




İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORLU FUTBOLCULAR

İstanbul Büyükşehir Belediyespor`un 2 golünü kaydeden futbolcu Holmen , çok mutlu olduğunu dile getirerek , " Takım olarak çok iyi oynadık .

3 tane de çok güzel gol attık . Daha fazla da atabilirdik . Sahada herkes birbiri için savaştı . Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum . " ifadelerini kullandı .


Göğsü ile attığı golün sorulması üzerine Holmen , " Şanslı bir pozisyondu . Kus`un şut atmaya çalıştığı bir pozisyondu . Ben de göğsümle topu kaleye yönlendirdim . Doğru zamanda doğru yerde olmak da önemli . " şeklinde konuştu .


Diğer golün sahibi Webo da " Büyük takımlara karşı oynadığınız zaman maça iyi başlamalısınız . İlk golü erken bulduk bu da moralimizi üst seviyeye çıkardı . Daha sonraki dakikalarda pozisyonlar da bulduk , bunları da değerlendirdik . Üst üste kazandığımız iki maç ,

lig başında yakaladığımız ivmeyi hatırlattı . " diye konuştu .


Webo , bir soru üzerine vatandaşı Bienvenu ile ilgili olarak , şunları söyledi : " Tanıdığım genç ve yetenekli bir oyuncu . Son dönemlerde eleştiriliyor ve kritik ediliyor ; ama muhakkak kendine gelecektir . Genç ve gelecek vaat eden yetenekli bir futbolcu . "