Nba Oyuncusu Lacy, Homend Antakya Belediyespor'a Tranfer Oldu

Hatay’ı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi`nde (TKBL) başarıyla temsil eden Homend Antakya Belediyespor, Amerika Kadınlar Basketbol Woman NBA Ligi oyuncularından powerforvet Jennifer Lee Lacy’yi transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

 

Homend Antakya Belediyespor İdari Menajeri Mahmut Denk ve yeni transfer Amerikalı Bayan Basketbolcu Jennifer Lee Lacy Antakya Belediye Başkanı Doç . Dr . Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu . Antakya Belediye Başkanı Doç . Dr . Lütfü Savaş ziyarette yaptığı açıklamada , “Türkiye Kadınlar Basketbol 1 . Ligi’ndeki ilk yılımızda hedefimiz ligde kalmak , alabildiğimiz kadar galibiyet elde etmek ve tecrübe kazanmak . `` diyerek şunları söyledi :

``Fenerbahçe , Galatasaray , Botaş gibi tecrübeli ve köklü takımların içinde olduğu bir ligde mücadele ediyoruz . Avrupa’nın önde gelen bu önemli liginde köklü ve maddi kaynakları üst seviyede olan takımlarla başa baş mücadele etmek ve takımımızı daha da güçlendirmek adına 28 yaşında ve 1 . 91 Cm . boyundaki Amerika WNBA Ligi’nde Tulsa Shock takımında forma giyen Jennifer Lee Lacy ile anlaşma sağladık .

Amerikalı sporcumuz hem iyi bir skorer hem de iyi bir pivot oyuncusu . Yeni oyuncumuz Jennifer Lee Lacy’nin takımımıza önemli ölçüde katkı sağlayacağını düşünüyorum ve yeni oyuncumuza müsabakalarda başarılar diliyorum . Deneyimli oyuncumuzun tecrübesiyle takımımızın elde edeceği galibiyetlerde önemli rol oynayacağına inanıyorum . ”



HOMEND ANTAKYA BELEDİYESPOR , FENERBAHÇE’Yİ AĞIRLAYACAK

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Tarsus Belediyespor’a 67-59 mağlup olan Homend Antakya Belediyespor , hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürüyor .