Moussa Sow Perşembe Günü Geliyor

Fenerbahçe`nin Lille kulübünden transfer ettiği Senegalli futbolcu Moussa Sow`un Perşembe günü İstanbul`a geleceği öğrenildi.

  Dün gece Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kiğılı`nın katıldığı bir televizyon programında prensip anlaşmasına varıldığını açıkladığı Senegalli golcü oyuncu Moussa Sow`un Perşembe günü İstanbul`a geleceği öğrenildi . Kiğılı , katıldığı programda Sow`un Senegal Milli Takımı`nda olduğunun altını çizerek , oyuncuyu 24 saatliğine İstanbul`a getirerek imza attırmayı planladıklarını ifade etmişti . Fenerbahçe taraftarının beklediği ikinci müjde ise Ömer Temelli`den geldi . Twitter hesabından taraftarlarınsorularını yanıtlayan Temelli , Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası`nda bulunan Sow`un perşembe günü İstanbul`a geleceğini açıkladı

" RONALDİNHO SENEYE , KRASİC HAFTA SONU BELLİ OLUR " Taraftarların Ronaldinho ve Krasic ile ilgili sorularını da yanıtlayan Sarı-lacivertli yönetici , bir taraftarın , " Ronaldinho seneye düşünülebilir mi? " şeklindeki sorusuna " Seneye oluşacak olan yönetim ilgilenirse olabilir " cevabını verirken bir başka taraftarın Juventus forması giyen Milos Krasic ile ilgili transferin gerçekleşme ihtimalini sormasına ise kısaca " Hafta sonu belli olur ama zor " cevabını verdi . Başka bir taraftarın Dia`nın mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği yönündeki sorusuna da Temelli , " Hayır takımda olmaktan gayet mutlu " diye cevap verdi .

İşte Temelli`nin taraftar sorularına yanıtları : " @OmerTemelli : Bir aksilik olmazsa Sow Perşembe günü gelir " " seliimucak SelimÖmer : @OmerTemelli Sow ne zaman İstanbul`a gelebilir Krasic ne oldu geliyor mu? OmerTemelli : @seliimucak perşembe gelebilir " " nirvana_kurt_ Efe : @OmerTemelli Sow`u Fener`e verdik sadece bir kaç ayrıntı kaldı bunun içinde sağlık muayenesi de var demiş .

@OmerTemelli : @nirvana_kurt_ Perşembe günü gelmesini bekliyorum "

Kaynak: İHA