Düzceli Karateciler Şampiyonadan 2 Madalya İle Döndüler

Uşak Atatürk Spor Salonu’nda 19 – 21 Ocak 2012 tarihleri arasında yapılan Türkiye Büyükler ve Veterenlar Karate Şampiyonası`na katılan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate ekibi 2 madalya ile döndü.

 

Türkiye’nin en iyi karatecileri Uşak Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası`nda belli oldu . Düzce’den de katılan sporcular kilolarında 2 . ’lik ve 3 . ’lük alarak büyük bir başarıya imza attı . 31 ilden 226′sı erkek , 80′i bayan toplam 306 sporcunun katıldığı Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası’nda kata ve kumitede toplam 12 şampiyon belli oldu . Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate ekibi ise 6 sporcu ile şampiyonaya katıldı .

Uşak Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası`na Düzce’den Kaynaşlı Belediye Spor Kulübü sporcuları Elif Ay ve Ece Deniz Köroğlu , Düzce Belediye Spor Kulübü`nden Hüseyin Çakır , Boğaziçi Karadeniz Spor Kulübü`nden Fatma Kılıç , Beyköy Belediye Spor Kulübü`nden Hilal Er , Albayrak Spor Kulübü`nden Emrah Yılmaz katıldı .

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonası`nda 61 kilo Kadınlarda Ece Deniz Köroğlu 3 . olurken Erkekler 67 kiloda Hüseyin Çakır 2 . olarak şampiyonayı tamamladılar ve önemli bir başarı elde ettiler .


Uşak’tan 2 önemli madalya ile gelen sporcuların kendilerini gururlandırdığını kaydeden Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran , “Şampiyonaya gitmeden önce daha büyük başarıla beklediğimizi ifade etmiştim . Sporcularımız yüzümüzü yeniden güldürdü . Daha önceki başarılarının üzerine kattılar . Düzce’nin adını karatede duyuracağız . Buna olan inancım tam . Ayrıca müdürlüğümüz antrenörlerinden Ece Deniz Köroğlu’nun aldığı madalya gösteriyorki iyi seçim yaparak başarılı bir sporcuyu antrenör yapmışız . Mehmet Albayrak Antrenörümüzle birlikte daha büyük başarıları elde edeceğiz . ” ifadelerini kullandı .