Yıldız Futbolcular Kazan Kaldırdı

Real Madrid'in teknik direktörü Mourinho'nun kalesi 'içten' yıkıldı.

  Takımın yıldız futbolcuları , Portekizli çalıştırıcıya kazan kaldırdı .

Son yıllarda ezeli rakibi Barcelona ' nın gölgesinde kalan Real Madrid ' de ' iç isyan ' çıktı . Eflatun-Beyazlı futbolcular , geçen hatfa kupada alınan 2-1 ' lik Barça yenilgisinden sonra teknik direktör Jose Mourinho ' ya kazan kaldırdı . İspanya ' nın Marca gazetesinin manşetten verdiği habere göre , mağlubiyet sonrası antrenmanda oyuncularına hatalarını sert bir şekilde anlatan Portekizli çalıştırıcı , yıldız futbolcusu Sergio Ramos ' tan hiç beklemediği bir tepki aldı . El Clasico sonrası futbolcularının kendisini ' fazla ' eleştirdiğini düşünen Mourinho , bunu antremanda sert bir şekilde dile getirdi . Bunun üzerine Sergio Ramos &ldquo ; Hayır , siz sadece gazetelerin yazdığı kadarını okudunuz . Bizim söylediklerimizin hepsini değil&rdquo ; diye cevap verdi . Ramos ' un cevabına karşı altta kalmayan deneyimli çalıştırıcı &ldquo ; Doğrudur , siz İspanyollar , Dünya Kupası kazandınız ve gazeteci arkadaşlarınız sizi kolluyor . Tıpkı kaleci gibi ( Casillas ' ı ima ediyor ) &rdquo ; deyince , konuşmayı duyan takım kaptanı İker Casillas Mourinho ' nun yanına gelerek &ldquo ; Burada her şey adamın yüzüne söylenir!&rdquo ; diye konuştu .

&ldquo ; FUTBOLCU DEĞİLSİN , ANLAMAZSIN!&rdquo ;
Ortamın bir anda gerilmesinden sonra tekrar Ramos ' a geri dönen Mourinho , İspanyol stopere &ldquo ; Puyol ' un golünde neredeydin?&rdquo ; diye sordu . 25 yaşındaki oyuncunun &ldquo ; Pique ' yi marke ediyordum&rdquo ; demesi üzerine Mourinho , Ramos ' a Puyol ' u tutması gerektiğini hatırlattı . Bunun üzerine Ramos &ldquo ; Evet , ama Pique çok boş kalıyordu biz de markajı değiştirmeye karar verdik&rdquo ; diye cevap verdi . Bunun üzerine çok sinirlenen ve &ldquo ; Ne oluyor? Şimdi de teknik direktör mü oldunuz?&rdquo ; diye soran Mourinho , Ramos ' tan &ldquo ; Hayır , ama sahada şartlara göre olur bu değişiklikler . Bazen bunu yapmak lazım . Siz hiç futbolcu olmadığınız için bazen saha içinde ne döndüğünü bilmezsiniz&rdquo ; cevabını aldı .

GÜVEN KALMADI
İspanyol basınında çıkan haberlere göre Real Madrid ' li futbolcuların , Mourinho ' ya güveni kalmadı . Güçlü kadrosuna rağmen ligdeki Barcelona hegemonyasını yıkamayan Başkent ekibinde Mourinho ' dan memnun olmayan futbolcular , Portekizli hocanın takımdan gönderilmesini istiyor . Her fırsatta &ldquo ; Real Madrid ' de şampiyonluk yaşamadan İspanya ' dan ayrılmam&rdquo ; diye Mourinho da takımdan ayrılma fikrini gündemine almış durumda . Real Madrid , tüm bu karmaşanın ortasında çarşamba günü Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında Nou Camp ' ta Barcelona ' nın konuğu olacak