Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar canlı yayında rahatsızlandı

Beyaz Tv futbol yorumcusu Ahmet Çakar canlı yayında fenalaştı.

Pazartesi akşamları Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Derin Futbol" programında futbol yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, canlı yayında aniden fenalaştı.
Canlı yayında rahatsızlanan ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Beyaz Tv 'de canlı olarak yayınlanan Derin Futbol programının yorumcusu Ahmet Çakar canlı yayının sonlarına doğru göğsüne giren ağrı sonrası Ahmet Çakar aniden rahatsızlandı. Canlı yayında zor anlar yaşayan Ahmet Çakar'ın elini kalbine doğru götürerek nefes almakta zorluk yaşadığı gözlemlendi.

Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar canlı yayında rahatsızlandı

Ahmet Çakar'ın canlı yayında fenalaştığını fark eden Rasim Ozan Kütahyalı ve Göktuğ Sevinçli rejiyi uyardı ve VTR girmesini istedi ve canlı yayına ara verdi.
Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar canlı yayında rahatsızlandı

VTR'nin arından programın moderatörü Göktuğ Sevinçli, Ahmet Çakar'ın aniden rahatsızlanması sonucu yayına devam edemeyeceklerini açıkladı. Zamanından önce bitirilen program Çakar'ın durumunun ciddi algısı yaratırken, futbolseverleri rahatlatan açıklama programın moderatörü Göktuğ Sevinçli'den geldi.

Beyaz Gazete'ye konuşan "Derin Futbol programının moderatörü ve Çakar'ın yakın dostu Göktuğ Sevinçli, Ahmet Çakar'ın durumunun iyi olduğunu söyledi. Son gelen bilgilere göre Ahmet Çakar'ın bilincinin açık olduğu ancak kalp krizi riski taşıdığı için Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülen Çakar'ın ilk kontrollerinin yapıldığı ve tehlikeli bir durumun olmadığı bildirildi. Çakar’ın çekilen elektrokardiyografide kalbi ile ilgili bir sorun olmadığının tespit edildiği belirtildi.

ÇAKAR ÖLDÜ SÖYLENTİLERİNE İTİBAR ETMEYİN
Çakar'la aynı televizyon programına katılan Rasim Ozan Kütahyalı ''Ahmet Çakar'ın hayati tehlikesi yok. Sağlık durumu iyi. Sosyal medyada dolaşan 'Ahmet Çakar öldü' gibi yalanlara kimse itibar etmesin'' dedi.


Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar canlı yayında rahatsızlandı

SICAKTAN BUNALMIŞTI
Ahmet Çakar canlı yayın esnasında stüdyonun çok sıcak olduğunu ve havalandırmanın açılmasını istemişti. Çakar rahatsızlanmadan önce "Şu anda burası 30 derece yanıyor. Havalandırmayı kapatmasınlar asabımı bozmasınlar. Kalkıp giderim." demişti.

Ahmet Çakar'a Beyaz Gazete olarak acil şifalar diliyoruz.

BEYAZ GAZETE