Fenerbahçe'de Manisaspor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, yarın deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını, öğle saatlerinde Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.


Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yer alan antrenman sahalarının karla kaplı olması sebebiyle çalışmalar Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yapıldı.

Sarı - lacivertli kulübün ve Türk futbolunun efsane oyuncusu Lefter Küçükandonyadis için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen cenaze törenine katılan oyuncular, ardından Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ne geçerek çalışmalarını tamamladı.

Saat 12.30’da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Sol arka üst adelesinde zorlama tespit edilen Özgür Çek ile Bekir İrtegün antrenmana katılmazken, Selçuk Şahin, Semih Şentürk ve Alex de Souza’nın tedavi ve çalışmalarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde devam edildi.
Öte yandan Afrika Uluslar Kupası maçları için Senegal Milli Takımı’na giden Issiar Dia çalışmalarda yer almadı.

Manisaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Profesyonel Futbol Takımı, saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havaala’nından kalkacak özel uçakla İzmir’e, ardından da karayolu ile Manisa’ya hareket edecek.