Bursaspor’u Taraftarlar Uğurladı

Ligin 20.

haftasında yarın akşam deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor, İstanbul’a gitti. Yeşil-beyazlı kafileyi, soğuğa ve yoğun kar yarışına rağmen Özlüce Tesisleri’ne gelen binlerce taraftar meşalelerle uğurladı.

Geçtiğimiz sezon yaşanan olayların ardından deplasmanlara seyirci götürülmemesi kararı alınmıştı. Bu karar gereği, takımlarının yarın akşam İnönü Stadı’ndaki maçında tribüne gidemeyen Bursaspor taraftarları, Özlüce Tesisleri’ne akın etti. Bursaspor’un İstanbul’a hareketi öncesi tesislere gelen binlerce taraftar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına moral verdi.

FUTBOLCULAR, TARAFTARLARI CEP TELEFONLARINA ÇEKTİ

Tesislerde camlara çıkarak taraftarları selamlayan Bursasporlu futbolcuları ilginç görüntüler oluşturdu. Vederson, Turgay ve yeni transfer Hakan Altıntaş, pencereden taraftarlara üçlü çektirdi. Futbolcular, taraftarların şovlarını cep telefonlarına kaydetti.
Coşkulu tezahüratlar ve sevgi gösterileri ile takımlarına destek olan yeşil beyaz sevdalıları, yaklaşık 2 saat takımın ayrılışını bekledi. Yoğun kar yağışı altında takımlarına destek veren taraftarlar, üşümelerine rağmen futbolcuların çıkışını takip etti. Bursasporlu futbolcular, taraftarların oluşturduğu koridordan geçerek takım otobüsüne bindi. Bu sırada meşalelerin yakılmasıyla yoğun bir duman oluştu.


TARAFTAR GALİBİYET İSTEDİ
Yeşil-beyaz sevdalıları, Beşiktaş’ı yenmelerini istedikleri futbolcuları meşalelerle uğurladı. Taraftarlar, 2009-2010 sezonunda İnönü’de yaşanan zaferin tekrarlanmasını istedi. Bursaspor, o sezon geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2’lik skorla kazanmayı başarmıştı. Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmalarda ise ligin ilk yasında İstanbul’daki maçı Beşiktaş 1-0 kazanmıştı. İkinci yarıda oynanması gereken karşılaşma ise maç öncesi çıkan olaylar sebebiyle iptal edilmiş, Beşiktaş 3-0 hükmen galip kabul edilmişti.

PİNTO GÖTÜRÜLMEDİ
Bu arada, Afrika kupasında bulunan Basser ve Tagoe dışında yeşil-beyazlı takımın eksiği bulunmuyor. Yeni transferden golcü oyuncu Pinto ise İstanbul’a götürülmedi.
Mudanya`dan feribotla İstanbul`a gidecek olan Bursaspor kafilesinin hangi otelde kamp yapacağı, güvenlik gerekçesiyle gizli tutuldu.

MUHTEMEL 11
Bursaspor’un Beşiktaş karşısına şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: Carson, İbrahim, Serdar Aziz, Hakan Aslantaş, Vederson, Adem, N’Diaye, Ozan İpek, Batalla, Sestak, Turgay