Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı Sona Erdi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, yarın Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu olarak, toplanarak bugün Kulüpler Birliği ile yaptıkları görüşmeyi değerlendireceklerini söyledi.

Ankara JW Marriott Otel`de gerçekleştirilen ve Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı hastalığı nedeniyle katılamadığı, Ankaragücü ve Sivasspor`dan temsilci bulunmayan toplantıya, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, TFF Başkanvekili Lütfi Arıboğan, Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Gaziantep Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı,Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Çağatay Kalkancı, Eskişehir Kulübü Başkanı Halil Ünal, Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Kardemir D.Ç. Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ile Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı katıldı.

Yaklaşık 3,5 saat süren toplantının ardından TFF Başkanı Aydınlar yaptığı açıklamada, yarın Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu olarak, toplanarak bugün Kulüpler Birliği ile yaptıkları görüşmeyi değerlendireceklerini belirterek, "Bugün kulüp başkanlarımızla 26 Ocak`ta yapacağımız Olağanüstü Genel Kurul`la ilgili bir görüşme yaptık, kulüplerin görüşlerini aldık, kendi görüşlerimiz aktardık. Yarın Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu olarak, toplanarak bugün yaptığımız görüşmeyideğerlendireceğiz ve daha sonra bir açıklama yapacağız" dedi.

TFF yönetiminin toplantıdan ayrılmasının ardından kulüp yöneticilerinin de yiyecekleri yemeğin ardından açıklama yapmadan otelden ayrılacakları öğrenildi.

Kaynak: İHA