Tüfad'dan Denizli Belediyespor'a Ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şube Başkanı Bülent Fil ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Belediyespor`u ziyaret etti.

TÜFAD Başkanı Bülent Fil, sayman Şaban Yıldız, eğitim kurulu üyeleri Halit Egesoy, Veli Çokak, Faruk Kozan ile dernek görevlisi Levent Bayram ile birlikte Denizli Belediyespor Kulübü tesislerine geldi. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, misafirlerini Denizli Belediyespor tesislerinde kabul etti. Denizli Belediyespor antrenörleriTuncay Özpek ile Bekir Küçükşahal ile kaptan Hasan Demir`in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan TÜFAD Başkanı Bülent Fil, ilk yarıda gösterdikleri başarı nedeniyle Denizli Belediyespor teknik heyetine nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi

Denizlili olan Teknik Direktör Yaşar Güngör ve ekibiyle gurur duyduklarını vurgulayan TÜFAD Başkanı Bülent Fil, "Denizli Belediyespor`a ve teknik heyete başarılar diliyoruz. Ligin 2. yarısında da başarılarını daha ileriye götüreceklerinden kuşkumuz yok. Onların bu başarısı diğer antrenörlerimize de örnek oluyor. Denizli Belediyespor`u yerli antrenörlere teslim ettikleri için, başta kulüp başkanı Tanju Beştaş olmak üzere Denizli Belediyespor yönetimine de teşekkür ederiz. TÜFAD olarak her zamandestekçileriyiz" dedi. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, ziyaretlerinden dolayı TÜFAD yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: İHA