Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Hayatını Kaybeden Aslı Nemutlu İçin Başsalığı Diledi

Erzurum`da milli kayakçı Aslı Nemutlu`nun antrenman yaparken geçirdiği kaza sonrasında hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak başsalığı mesajları yayınlandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Erzurum`da antrenman yaparken düşen ve kaldırıldığı hastanede kaybeden milli kayakçı Aslı Nemutlu (18) için birer başsağlığı mesajı yayınladı

Bakan Suat Kılıç, "12 Ocak 2012 günü Erzurum`da antrenman sırasında milli sporcumuz Aslı Nemutlu`nun vefat ettiğini derin teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu elim kaza sonucu genç yaşta yitirmiş olduğumuz sporcu kardeşime Allah`tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır dilerim. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını yayınladı.

Genel Müdür Baykan ise taziye mesajında, "Milli sporcumuz Aslı Nemutlu`nun Erzurum`da yaptığı antrenmanda geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Yaşanılan elim kaza sonrasında genç yaşta aramızdan ayrılan milli sporcumuza Allah`tan rahmet, kederli ailesi, yakınları, Türkiye Kayak Federasyonu ve kulübüne sabır dilerim. Spor camiamızın ve milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Erzurum`da milli kayakçı Aslı Nemutlu`nun antrenman yaparken düşerek hayatını kaybetmesi nedeniyle Türkiye Kayak Federasyonu tarafından, 13-15 ve 16-18 Ocak tarihlerinde düzenlenecek yarışlar iptal edildi.

Kaynak: İHA