Taraftar, Şanlıurfaspor Maçına İlgi Göstermedi

Bursaspor taraftarları, Ziraat Türkiye Kupası 3.

Ön eleme maçında Bursaspor ile 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Şanlıurfaspor arasında oynanan karşılaşmaya ilgi göstermedi.
Havanın soğuk olmasının yanı sıra, maçın şifresiz kanaldan televizyon yayını olması sebebiyle stada gelmeyen taraftarlar, müsabakayı evinden izlemeyi tercih etti. Stada gelen yaklaşık 2 bin kişilik taraftar topluluğu ise takımlarını büyük bir coşkuyla destekledi. Müsabakayı yaklaşık 100 kişilik Şanlıurfaspor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden izledi.

YEDEK AĞIRLIKLI KADRO
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Kalede Yavuz Özkan’a görev veren başarılı teknik adam, ara dönemde transfer edilen ve dün resmi sözleşmeyi imzalayan Hakan Aslantaş’a da ilk 11’de görev verdi.
Sağlam, oynadığı futbolla son iki maça damgasını vuran Batalla ile Vederson ve İbrahim Öztürk’ü, ligde oynanacak Beşiktaş maçını düşünerek yedek soyundurdu.


HAKAN’DAN KONYASPOR JESTİ
Bu arada, Basser’in yerine ilk 11’de oynayan Hakan Aslantaş, eski takımı Konyaspor’un plaka numarası olan 42 numaralı forma ile mücadele etti. Hakan’ın eski takımına gösterdiği jest dikkat çekti.

DOSTLUK GÖRÜNTÜLERİ OLUŞTU
Bu arada, maç öncesi iki takım oyuncuları ve taraftarlar arasında dostluk görüntüleri oluştu. Takımların saha çıkmasının ardından taraftarlar her iki takım oyuncularını da birlikte tribüne çağırdı. Futbolcular, birlikte Teksas tribününe giderek taraftarı selamladı.
Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Keşanspor kafilesini taşıyan otobüsün Antalya`nın Korkuteli ilçesinde uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden futbolcular için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.