Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.

Lig Beyaz Grup ekiplerinden Turgutluspor, Adanaspor`da forma giyen Berkan Yıldırım ve 1461 Trabzonspor`dan Emirhan Özdemir ile prensipte anlaşma sağladı.

Turgutluspor devre arası transfer döneminde iki yeni oyuncuyu renklerine bağladı. Kırmızı-siyahlı takım Adanaspor forması giyen 26 yaşında Berkan Yıldırım ve 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Emirhan Özdemir ile anlaşma sağladı

Eyüpspor, Elazığspor ve Adanaspor formaları giyen 26 yaşındaki sağ bek Berkan Yıldırım`ın 4 Bank Asya 1. Lig, 81 2. lig ve 1 Türkiye kupasında forma giydi. 30 yaşındaki sol bek ve orta saha oyuncusu Emirhan Özdemir`in ise Dardanelspor, Altay, Yimpaş Yozgat, Kartalspor, Konya Torku Şekerspor, Fethiyespor, Kayseri Erciyesspor ve son olarak 1461 Trabzonspor`da oynadı. Bank Asya 1. Lig`de 205, 2. ligde 52, 3. ligde 27 ve Türkiye Kupası`nda ise 12 kez forma giyen tecrübeli oyuncu toplam 38 gol attı. Turgutluspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, "Yeni transferlerimizin de takıma katılması ile daha da güçlendik. Hafta sonu sahamızda zorlu bir karşılaşma yapacağız. Altay maçını kazanarak üst sıralara çıkmayı planlıyoruz. Bu karşılaşmada taraftarımıza çok büyük iş düşecek. Tüm Turgutluluları maça davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA