Bursaspor Yeni Transferlerini Tanıtı

Bursaspor, yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı Tagoe, Sestak, Chretien Basser, Adem Koçak, Musa Çağıran’ı basına tanıttı.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bölükbaşı, bomba gibi bir takım oluşturduklarını belirterek, ligde fırtına gibi eseceklerini söyledi. Bu arada, imza töreni sonunda bir taraftar ile Bölükbaşı arasında tartışma yaşandı.

Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Bölükbaşı, Selçuk Eren ve diğer yöneticiler katıldı. Bu sezon çok kaliteli oyuncuları kadrolarına dahil ettiklerini belirten Recep Bölükbaşı, Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda yaptıkları transferlerle bugün sözleşme imzalayacaklarını vurguladı.

BÖLÜKBAŞI: TARAFTARIMIZI MAHCUP ETMEYECEĞİZ
Bölükbaşı, şöyle konuştu: “Kendilerinden çok şeyler bekliyoruz. Bomba gibi bir takım yarattığımız düşünüyoruz. Geleceğin takımı düşüncesiyle 3’e 4’e 5’e yıllık sözleşmeler imzaladık. Bursaspor’un geleceği emin ellerde diye düşünüyoruz. Bu sezon aşağı yukarı 11 futbolcu transfer ettik. Hepsi birbirinden değerli. Takıma çok büyük katkılar sağlayacaklarına inanıyorum.”
Taraftarlarda da seslenen Bölükbaşı, “Taraftarımız bizi şampiyonlukta, üçüncülükte ve uzun yıllar bizi destekledi. Ne yapacağını çok iyi biliyor. Bu sezonda desteklemeye devam etsinler. Biz onları hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Yine zevkli maçlar izlettireceğiz.” dedi.


EREN: LİGDE FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ
Yönetici Selçuk Eren ise bu sezon tarihin en iyi transferlerini yaptıklarını belirterek, şunları dile getirdi: “Transfer komitemiz gece gündüz çalışarak 11 oyuncu aldık. Harcanan paralar ortada. İnşallah Bursaspor bu sene ligde yine fırtına gibi esecek. Play Offların ardından ikinci şampiyonluğu yaşayacağımıza inanıyorum. Pazar günü Kayserispor ile oynayacağız. İnşallah bu maçı alıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.”

ADEM KOÇAK: BAŞARINI BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORUM
Yeni transferlerden Adem Koçak, Ankaragücü camiasına kendisine verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederek, şunları kaydetti: “Sıçramama sebep olan Ankaragücü camiasına çok teşekkür etmek istiyorum. Bursaspor’a geldiğim içim gerçekten çok mutluyum. Bursaspor son yıllarda taraftarı ve başarılarıyla Türkiye’ye örnek olan bir takım. Büyük hedefleri olan bir takım. Bu başarının ve hedeflerin bir parçası olup uzun yıllar Bursaspor’a hizmet ederim inşallah.”

BASSER: BU YILDAN İTİBAREN ŞAMPİYONLUĞU YAŞAMAK İSTİYORUM
Basser ise burada olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Büyük bir kulübe geldiğini vurgulayan Basser, şunları ifade etti: “Burada olmak onu verici benim için. Özellikle yöneticilere çok teşekkür etmek istiyorum. Ailem ve benim Bursa’da rahat etmemiz için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. 2 aydır görüşme halindeydik. Takım için hiçbir zaman şüphem olmadı. Sadece ailemin daha rahat edebilmesini istedim. Hedefim bir an önce takıma adapte olup bu seneden itibaren şampiyonluğu yaşamak.”

TAGOE: KALICI OLMAYA GELDİM
Tagoe kendisinin Bursaspor’a gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Kalıcı olmak ve Bursaspor tarihinde yer almak için buraya geldim. Geldiğimi için çok mutluyum. Hocamıza güveniyorum ve çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu sezon çok başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum.” şeklinde konuştu.

MUSA: BAŞARININ DEVAMI GELECEK
Galatasaray’dan alınan Musa Çağıran ise “Burada çok sıcak bir ortam var. Çok iyi karşılandım. Son 3 yılda yakaladığı başarılar ortada. Ben bu başarıların devamının geleceğine inanıyorum. İnşallah biz de bu başarıların bir parçası oluruz.” dedi.
Sözlerine “Merhaba” diyerek başlayan Sestak ise burada olmaktan mutlu olduğunu ve takıma değer katmaya geldiğini vurguladı.

YÖNETİCİLERLE TARAFTAR TARTIŞTI
Bu arada, imza törenini izleyen bir taraftar Bursaspor yöneticilerine sitem etti. Organizasyonun iyi olmadığını ve birçok taraftarın tesislerden geri döndüğünü belirten taraftar ile yönetici Recep Bölükbaşı arasında tartışma yaşandı. Bölükbaşı, imza töreninin taraftara açık olmadığını söyledi.
Bir gazetede taraftara açık diye haber okuduklarını söyleyen taraftara kızan Bölükbaşı, “O zaman o gazeteye sorun. Biz böyle bir açıklama yapmadık. Bana ne soruyorsun. Bacak bacak üstüne atmış hesap sorar gibi konuşuyorsun.” şeklinde konuştu. Diğer yöneticilerin sakinleştirdiği Bölükbaşı, salondan ayrılırken “Ne yapsak yaranamıyoruz, illa bir sorun çıkıyor.” diye konuştu.