Belediyespor Kaptanı Ekrem: Galatasaray Karşısında Hedefimiz Üç Puan

İstanbul Büyükşehir Belediyespor takım kaptanı Ekrem Ekşioğlu, Pazar günü Galatasaray ile oynayacakları zorlu 90 dakikada üç puan hedeflediklerini söyledi.


Langa Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde Cihan Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulunan kaptan Ekrem, 2011 - 2012 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getirdi.
Uzun bir tatilin ardından yine uzun bir kamp dönemi yaşadıklarını belirten tecrübeli futbolcu, “Nihayet lig uzun bir aradan sonra başlayacak. Gerçekten futbolu çok özlemiştik. Futbolda şike soruşturması nedeniyle yaşanan olaylardan dolayı lig oldukça geç başladı. Biz de oldukça uzun bir kamp dönemi geçirdik. Her geçen gün takım olarak kendimizi geliştirdik. Hedeflerimiz her zaman yüksektir.” diye konuştu.
Kaptan Ekrem, takım olarak Galatasaray karşısında hedeflerinin üç puan olduğunu sözlerine ekledi.

Takımın genç oyuncularından Gökhan Süzen de, Galatasaray karşısında en azından bir puan almak istediklerini söyledi. Genç oyuncu, rakipleri Galatasaray’ın bu yıl flaş transferler yaptığına dikkat çekerek, şöyle konuştu:
“Biz de bu yıl lige iyi hazırlandık. Galatasaray karşısında iyi oynayıp iyi mücadele edip geçen yıl büyük takımlara karşı göstermiş olduğumuz performansı sergilemek istiyoruz. Hedefimiz en azından bir puandır.”