Ali Dürüst: Ligde Şampiyon Olmak İstiyoruz (özel Haber)

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon şampiyon olmak istediklerini ancak asıl amaçlarının geçmişte Avrupa’da yaşanan başarıları tekrar yaşamak olduğunu söyledi.


Haber Ajansı Muhabiri’ne özel açıklamalarda bulunan Dürüst, Türk futbolunun iki aylık zorlu bir süreçten geçtiğini vurgulayarak, “Futbolumuzdaki sıkıntılı dönem devam ediyor. Ama artık hafta sonu maçlar başlayacak. Futbolun asıl kahramanları olan oyuncularımız yeşil sahada terlerini dökecekler.`` dedi.

Galatasaray`ın hedefinin her zaman zirve olduğunu, bunu da yaptığı transferlerle gösterdiğini de belirten Dürüst, ``Biz de bu yıl yeni transferler yaparak güçlü bir kadro kurduk. Yeni ve eski oyuncularımızın arasındaki birlik ve beraberliği de Fatih Terim sağlayacaktır. Amacımız bu sezon Türkiye Ligi’nde şampiyon olmak ama bu bizim için araçtır. Esas amacımız Avrupa’da geçmişteki başarıları yakalamaktır.” diye konuştu.


RAKİPLERİMİZİN YAŞADIĞI DURUM BİZİM İÇİN DEZAVANTAJ
Ali Dürüst, rakiplerinin yaşadığı sıkıntılı durumlar içinse şunları söyledi:
“Rakiplerimizin yaşadığı durum bize avantaj değil dezavantajdır. Her şeyin düzgün olduğu bir lig bizim için avantajdır. Başkalarının mutsuzluklarından mutluluk sağlamak gibi durumumuz yok. İnşallah bu işlerde sonuçlanacaktır.
Benim ümidim futbol başlayınca biraz bu işlerden uzaklaşırız. Şu anda yargı süreci var. Yorum yapmak doğru değil. Kulüp olarak ligler başlasın, onu bekliyoruz.”