Trabzonspor’da Slovaklar, İmzayı Atıyor

Yeni sezon öncesi 10 futbolcuyla yollarını ayırıp, kadrosuna 13 yeni oyuncu katan Trabzonspor, transferin son günlerinde kadrosuna kattığı 3 Slovak futbolcu için imza töreni düzenleyecek.


Bu sezon Süper Lig’in yanı sıra Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası’nda üç kulvarda mücadele edecek olan bordo-mavili ekip, yerli ve yabancı futbolculardan oluşan bol alternatifli bir kadro oluşturdu.
Kadrosunda 12’si bayancı toplam 30 futbolcu bulunan Karadeniz ekibi, transfer döneminin bitmesine birkaç gün kala anlaşma sağladığı Slovak futbolcular Marek Cech, Robert Vittek ve Marek Sapara için yarın imza töreni düzenleyecek. Bordo-mavililer İngiltere’nin West Bromwich takımından transfer ettiği Marek Cech ve Ankaragücü’nden aldığı Robert Vittek ile Marek Sapara’ya milli takım kamplarında olduğu için basın huzurunda tören düzenlenememişti.
Milli takım kamplarından dönen 3 Slovak futbolcu için yarın saat 14.00`da Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi`nde imza töreni düzenlenecek.

Bu arada, Bordo-mavili takımın teknik patronu Şenol Güneş de yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basının karşısına çıkacak. Güneş’in, yeni sezon öncesi takımın durumu, Şampiyonlar Ligi ve gündemi ilişkin konulara değinmesi bekleniyor.


KADRO TAMAMLANIYOR
Yeni sezon hazırlıklarını uzun süredir milli takım kamplarındaki 8 oyuncusundan yoksan sürdüren Trabzonspor’un yarından itibaren tam kadro çalışması bekleniyor. Bordo-mavili ekipte milli takım kamplarından dönmeye başlayan Burak Yılmaz, Tolga Zengin, Sapara, Cech, Vittek, Pawel Brozek, Glowacki ve Adrian’ın yarınki idmana katılacak.
Bordo-mavililerde sakatlıkları devam eden Piotr Brozek dışında Tayfun ve Barış Ataş’ın da takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.