Rıdvan Dilmen'den yıllar sonra gelen şike itirafı

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen “Hayatımda bir kere şikeli maçta oynadım. Beni şikeye teşvik edende Rıza Çalımbay'dır.” dedi.

Spor Toto Süper Süper Lig'de bu sezon görev alacak teknik direktör ve MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, yeni sezon öncesinde yayıncı kuruluş Lig TV'de yayınlanan “Artık futbol konuşuyor” adlı programda bir araya gelerek görüşlerini açıkladılar.
Rıdvan Dilmen'den yıllar sonra gelen şike itirafı
Programda konuşan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’den de ilginç bir itiraf geldi. Rıdvan Dilmen hayatında sadece bir kez şike teklifi ile karşı karşıya geldiğini ve bu teklifinin de Rıza Çalımbay’dan geldiğini söyledi.

RIZA’DAN ŞİKE TEKLİFİ GELDİ
Rıdvan Dilmen’in şike itirafı stüdyoda bulunan teknik adamlarda soğuk duş etkisi yaratırken, Dilmen’in sözlerini tamamlamasıyla bu şaşkınlık yerini, yüzlerde gülümsemeye bıraktı.
Rıdvan Dilmen başından geçen komik şike olayını şu sözlerle açıkladı:
“Hayatımda bir kere şikeli maçta oynadım. Beni şikeye teşvik edende Rıza Çalımbay’dır.Samet Aybaba’nın jübile maçında Rıza yanıma geldi, iki takımı topladık. Rıza dedi ki “Beyler gol yok, idare edelim. 10 dakika sonra harbi maç olsun. Samet ağabeyi omuzlara alalım, yolcu edelim normal oynayalım” dedi. Bize öyle dedi dakika 8, gol Rıza. Golü de Rıza atıyor. Bir kez şike yaptık onu da beceremedik.” dedi.

BOMBOŞTU GOL ATMASAM OLMAZDI

Rıza Çalımbay ise yapılan komik şikeyi doğrulayarak “Şimdi konuştuk, öyle bir pozisyon oldu ki, Feyyaz çıkardı bomboştu kale auto atmak olmazdı.” deyince stüdyoda kahkaha tufanı koptu.


BEYAZ GAZETE