Ahmet Çakar geri adım attı

Ahmet Çakar, milli futbolcu Arda Turan için Twitter üzerinden yaptığı açıklama için pişman olduğunu yine Twitter üzerinden açıkladı. Sebebi ise...

Arda Turan ve Ahmet Çakar arasındaki polemiğe, Çakar cephesinden zeytin dalı geldi. Milli futbolcu Arda Turan’ın attığı gol sonrası “Bütün hakların şehitlerine armağan ediyorum” açıklamasına tepkiler sürerken, milli futbolcuya eleştiriler devam ederken sözlerinden pişman olan ilk isim ise Ahmet Çakar.
Ahmet Çakar’ın Beyaz Tv’de yayınlanan Derin Futbol adlı programda “Sen kimsin Arda Turan” şeklinde ki sözlerinin ardından milli futbolcu Arda Turan, Çakar’a tepki göstermiş ve “İstanbul’a gelince onunla görüşeceğim” demişti.
İşte bu sözlere Ahmet Çakar’ın yanıtı oldukça ağır olmuş ve Çakar Twitter üzerinden “Ulan Arda, ayı B..u ile kavga etmez derler ama sen kimsin. Sen kimi tehdit ediyorsun. Bak bu iş tüm hakların şehitleri lafına benzemez.” demişti.
Bu açıklamaları nedeniyle pişman olan Ahmet Çakar, Twitter üzerinden şu açıklamaları yaptı:
“"Doğru söylüyorsunuz çocugum yaşındaki Arda ile böyle konuşmam kesinlikle dogru degil.
Ne olursa olsun arda bana tehditvari konumuş olsa da ben daha yumuşak cevap vermeliydim. Evladım yaşında. Olmaz ben hatalıyım üslupta.
Maç sonrası ifadesi yanlış bana ist.da göruşecegiz demesi de yanlış ama benim üslup da doğru degil. Çünkü benden çok genç.
Sizler cok gençsiniz, sizlerden de hakaret geldiğinde benim yine yumuşak olmam gerekiyor."

BEYAZ GAZETE

Ahmet Çakar geri adım attı