Tita Medicalpark Antalyaspor'da

3 yıldır kiralık olarak Medical Park Antalyaspor'da oynayan Melih Gökçek Tita, FIFA'dan aldığı geçici lisans sonrası iki yıllığına Antalya ekibi ile anlaştı.

Geçtiğimiz 3 sezon da Medical Park Antalyaspor'un formasını giyen ve son olarak geçen sezon 10 gol ve 5 asist istatistikleriyle Türkiye'deki kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Sidney Cristiano dos Santos Tita, Medical Park Antalyaspor'da iki yıllık anlaşma sağladı. Profesyonel futbol kariyerine Brezilya'nın Ituano takımında başlayan Tita, Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Akıncıoğlu, Salih Peker ile birlikte Hasan Subaşı Tesisleri'nde imza töreni gerçekleştirildi

Tita'nın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu belirten yönetim kurulu üyesi, Mehmet Akıncı, "3 yıldır bizde oynayan bir futbolcu. Bonservisi elinde olarak aldığımız Tita, 2 yıllık anlaşma sonrası Medical Park Antalyaspor'da oynayacak. Ankaraspor ile bir bağı kalmadı" dedi. 2004 yılında Ankaraspor'a gelen, iki sezon Mavi-beyazlılarda oynadıktan sonra aynı şehrin başka takımı olan Ankaragücü'ne kiralık verilen Tita, son 3 sezondur Medical Park Antalyaspor'da kiralık olarak oynadı. FIFA'ya başvurması sonucu Ankaraspor'dan bonservisini aldığını belirten Tita, "2 aylık bir belirsizlikten sonra ikinci evim Antalya'ya döndüğüme sevindim. Brezilya'dan sonra ikinci evim Medical PArk Antalyaspor. Ankaraspor Bank Asya'da yer alamayacaktı. Bende FIFA'ya giderek geçici lisansla sorunuçözdüm. Hakkımda çok fazla spekülasyon vardı. Şükür ki Antalya'ya döndüm. Seçimlerimi para üzerinden değil de mutluluğum üzerinden yapıyorum" diye konuştu. Yerinde oynayan Eren ve Musa'nın kalitesini bildiğini belirten Tita, "Eren ve Musa kaliteli futbolcular. Biz oyuncuların başı ağrıyacak. Herkesin yüksek performans sergileyeceği bir sezon düşünüyorum. Bence bundan sonra Mehmet Özdilek zorlanacak. Her sezon kadromuz daha da genişliyor. Daha da kaliteli olduk. Hedef, geçen seneden daha da iyi bir Medical PArk Antalyaspor" diye konuştu. Konuşmaların ardından Tita, kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlılara bağlayan imzasını attı. Tita, MedicalPark Antalyaspor'da 86 numaralı forma ile Melih Gökçek adı ile oynayacak.

Kaynak: İHA