Luca Toni'nin Menajeri Transferi Yalanladı

Galatasaray, transferin son gününde Sercan Yıldırım'ı renklerine bağladıktan sonra bir yabancı forvet transferi için temaslarını hızlandırdı.


Gündemde Pavlyuchenko, Luca Toni ve Amauri gibi isimler de var; ancak sarı - kırmızılıların süpriz bir isimle anlaşabileceği belirtiliyor.

İtalyan golcü Luca Toni'nin menajeri, Tulio Tinti, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Şu anda tatildeyim, Galatasaray'dan benimle kimse temasa geçmedi. Luca Toni Juventus'ta devam edecek. Bir transfer gelişmesi yok. Daha önce gündeme gelmişti; ancak şu anda böyle bir şey söz konusu değil; imkânsız." dedi.


HAGI, ONU İSTEMEMİŞTİ
Luca Toni, Genoa'da oynarken, devre arasında FIFA Menajeri Hasan Çetinkaya tarafından Galatasaray'a kiralık transfer olarak önerilmiş, ancak bu girişim dönemin teknik direktörü Hagi'nin vetosu nedeniyle olumlu sonuçlanmamıştı. Bunun üzerine Luca Toni Juventus'a gitmişti.


PAVLYUCHENKO ÇOK ZOR
Totthenam'da forma giyen Pavlyuchenko'yu ise kulübünden koparmak şu aşamada zor gözüküyor. İngiliz kulübü Rus futbolcu için 9 milyon pound satış bedeli belirledi; ayrıca futbolcunun aldığı ücretin de yüksek olması transferi zorlaştıran etkenlerden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Bununla birlikte Pavlyuchenko'nun forvetin yanı sıra, forvet arkası oynaması ve çok yönlü olması nedeniyle Totthenam, futbolcudan vazgeçmek istemiyor.


SON DAKİKADA AMAURI İDDİASI
Footbalpress.net ise İtalyan golcü Amauri'nin Galatasaray'ın gündeminde olduğunu yazdı. FİFA Menajeri Marco Kırdemir daha önce Amauri'yi Galatasaray'a önermiş, fakat Teknik Direktör Fatih Terim sıcak bakmamıştı.
Bu arada Galatasaray, Yigit Gökoğlan'ın transferi için Manisaspor ve genç futbolcunun menajeri Hüseyin Ok'la bir kez daha masaya oturdu.
Manisaspor, bonservis için 3.5 milyon euro isterken, Galatasaray 2.5 milyon euro veriyor. Ege temsilcisi transferde futbolcu takasına sıcak bakmıyor; sarı - kırmızılılar ise transferin gerçekleşmesi için bu seçeneği de açık tutuyor.

Yiğit daha önce yaptığı açıklamada, "Fatih hocayla çalışmak benim rüyalarımı süslüyor. Kulüpler anlaşırsa Galatasaray'da büyük bir heyecanla oynarım." demişti.