Bjk’nin Yeni Antrönöründen Eski Hoca Havutçu'ya Ziyaret

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Yardımcı Antrenör Roland Koch, yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ve Menejer Ahmet Bulut, Metris Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Tayfur Havutçu'yu ziyaret etti.

Havutçu’yu sağlık ve moral yönden iyi gördüğünü belirten Carvalhal, “Eğer cezaevinden dışarı çıkarlarsa her şey çok güzel olacak.” dedi.
Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Beşiktaş eski Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ve kulübün eski Asbaşkanı Serdal Adalı’nın bugünkü ziyaretçileri, Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Yardımcı Antrenör Roland Koch, Yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ve Menejer Ahmet Bulut oldu. BJK’li heyet cezaevinde yaklaşık bir saat kaldı.
Ziyaretin sonunda Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Adalı ve Havutçu’nun gayet iyi durumda olduğunu belirten Carvalhal, “Hepimiz dışarı çıkmalarını umuyoruz. Çok özel bir şey konuşmadık. Eşlerden ve dostlardan selam getirmiştim. Onları ilettim. Durum ve ailelerden bahsettik. Hepsinin dışarıda olmasını dört gözle beklediğimizi bildirdik. Eğer dışarı çıkarlarsa her şey çok çok güzel olacak.” diye konuştu.
Beşiktaş’ın futbol oynamaya hazır olduğunu vurgulayan Carvalhal, “Çok çok iyi durumdayız. Herkese iyi bir futbol izlettireceğiz.” ifadelerini kullandı.