Ahmet Çakar'dan tartışılacak sözler

Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar “'Fenerbahçe turu geçerse bikini giyerim” açıklamasının bir espriden ibaret olduğunu ifade ederek “O odada kendimi bilmem ne yaptırırım diyen erkek yorumcuda vardı.” dedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Ve gol” programında Rasim Ozan Kütahyalı’nın Fenerbahçe’nin Sevilla ile oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 'Fenerbahçe turu geçerse bikini giyerim' açıklamasını hatırlatması üzerine, Çakar o sözlerine açıklık getirdi.
Ahmet Çakar'dan tartışılacak sözler
O sözlerin makyaj odasında espri olarak söylendiğini daha sonrada Melih Gümüşbıçak tarafından stüdyoya taşındığını ifade ederek “ Bana bak Rasim ben onu demedim. Makyaj odasında yaptığım espriyi işgüzar Melih stüdyoya getirdi. O makyaj odasında kendimi bilmem ne yaptırırım diyen erkek yorumcuda vardı. Biz satmadık onları. Ben isim veremem ben arkadaşımı satamam, Melih orada kötü niyetli olarak değilde işgüzarlık yaptı, ondan sonra farklı anlaşıldı.” dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı ise “Ama çokta güzel bir espriydi” deyince Ahmet Çakar “Ne esprisi böyle esprimi olur?” diye cevap verdi.

Ahmet Çakar’ın bu açıklamalarından sonra spor kamuoyu “Fenerbahçe turu geçerse kendimi bilmem ne yaptırırım” diyen erkek spor yorumcusunu merak etmeye başladı.
Ahmet Çakar'dan tartışılacak sözler
Ahmet Çakar Canlı Yayında Yaptı Yapacağı

Beyaz Tv kanalına konuk olan eski hakem Ahmet Çakar, halen tutuklu olan Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırımı savunurken hızını alamadı ve olanlar oldu.

BEYAZ GAZETE