Ak Parti İl Başkanı: Manisaspor’un Başarısı İçin Her Türlü Desteğe Hazırız

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Manisaspor’un başarısı için her türlü desteğe hazır oldukları bildirdi.

Baybatur Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, il ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Manisaspor’u ziyaret etti. AK Parti heyeti, Manisaspor Yönetim Kurulu üyeleri Özcan Nalbantlar, Emre Hasgör, Gürkan Koyuncu, Teknik Direktör Kemal Özdeş ve futbolcularla biraraya geldi.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Baybatur, Siyah-Beyazlı takımın kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ve ligde başarılı sonuçlar alacağına inandığını söyledi. Takımın başarısının şehrin başarısı olacağını vurgulayarak, “Özellikle Teknik Direktör Özdeş gibi Manisalı bir ismin takımın başında olması gurur verici. Kemal hocamız, gerek futbol tecrübesi gerekse kişiliğiyle Manisalıların çok beğendiği ve takdir ettiği birisidir. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi. Özdeş de ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Manisa’daki bütün kurum ve kuruluşların desteğinin takımın başarısı adına çok önemli olduğunu ifade etti. Manisalıların maçlarda takımı yalnız bırakmamasını isteyen Kemal Özdeş, her geçen gün daha iyiye gittiklerini ve memnun edici sonuçlar alacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Baybatur ve beraberindekiler, antrenmandan önce takım kaptanı İlker Avcıbay ve futbolculara çiçek verdi ve baklava ikram etti. Murat Baybatur, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kadınların maçlara ücretsiz girmesi kararı üzerine AK Parti Kadın Kolları’nın, Manisaspor’un bütün maçlarında taraftar desteği vereceğini kaydetti.