Tbf Başkanı Turgay Demirel’den Türk Basın Mensuplarına Yemek

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Litvanya’da görev yapan Türk basın mensuplarına bir yemek verdi.


Litvanya’da devam eden 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Basketbol Takımı bugünü maç yapmadan geçerken, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Litvanya’da görev yapan ve milli takımın maçlarını takip eden Türk basın mensuplarına, Panevezys yakınındaki Dembeva bölgesindeki Gandralizsis Restaurant’ta bir öğle yemeği verdi.

Düzenlenen yemek organizasyonuna TBF Başkanı Turgay Demirel’in yanı sıra, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, TBF yetkilileri Serdar Ateş ve Koray Erdemir de katıldılar.

Litvanya’da görev yapan 20 Türk gazeteci ve yayıncı kuruluş NTV çalışanlarından oluşan basın heyeti ile yemekte bir araya gelen Demirel ve Milli Takım yetkilileri, şampiyona ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, 12 Dev Adam’ın bundan sonraki maçları hakkında da sohbet ettiler.

Çok geniş bir katılımla gerçekleşen yemek organizasyonu oldukça keyifli geçerken, Başkan Demirel, dün alınan mağlubiyete rağmen 12 Dev Adam’ın hedefine yürüyeceğine inandığını ifade etti. Demirel, “Umarım, Londra Olimpiyatları’na katılarak benzer bir organizasyonu da yine hep birlikte Londra da yaparız” derken, "İnşallah Polonya ve İspanya maçlarını kazanacağız. Sonra ikinci tur için Vilnius`a Sırbistan, Almanya ve Fransa ile çok zorlu 3 maç yapmaya gideceğiz. Orada bütün takımlar birbirini yenecek güçte. Hedefimiz önce ilk 4`e girip, çeyrek finale kalmak.`` dedi.

``Sizlerin de desteğiyle Türkiye`de herkes milli takımın başarısına konsantre olmuş durumda`` diyen Demirel, ``İnşallah bu süreçte hep beraber bu heyecanı yükseltiriz ve geçen seneki gibi seviniriz. Bütün hedefimiz olimpiyatlara katılmak. İnşallah bunu başarırız ve seneye hep beraber Londra`ya gideriz.`` diye konuştu ve destekleri için de basın mensuplarına teşekkür etti.

Yemeğin ardından Turgay Demirel basın mensuplarına görüş ve röportaj da verirken, lokantadan ayrılmadan önce hatıra fotoğrafı da çekildi.