Samsunspor`dan İmza Şov

Spor Toto Süper Lig`in yeni ekibi Samsunspor, transfer döneminin kapanmasına günler kala 6 futbolcuyla daha sözleşme imzalarken, Gaziantepspor`dan Murat Ceylan`ı da kadrosuna dahil etmek için yaşanan sorunları çözmeye çalışıyor.

Beşiktaş`tan Michael Fink ile 2 yıllık, Galatasaray`dan Mustafa Sarp ile 2 yıllık, Fenerbahçe`den genç kaleci Ertuğrul ile 1 yılık, Kasımpaşaspor`dan Ergun Teber ile 1 yıllık, Galatasaray`dan Anıl ile 1 yıllık, Karabükspor`dan Bülent Kocabey ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Samsunspor, Gaziantepspor`dan Murat Ceylan`ı da kadrosuna katmak için pürüzleri aşmaya çalışıyor

Nuri Asan Tesisleri`nde Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz ve Genel Koordinatör Adnan Sezgin ile kulüp yöneticileri kadroya dahil edilen 6 futbolcuyu basına tanıttı. Fink, Mustafa Sarp, Ertuğrul, Ergün Teber, Anıl, Bülent Kocabey ve Murat Ceylan`ı kadrolarına dahil ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, "3 oyuncuyla daha görüşmelerimiz var. Bugün 7 tane transferi gerçekleştirdik. Adnan Sezgin bey Süper Lig`de Samsunspor`u daha iyi yerine getireceğin sözünü vermişti. Teknik direktör Petkovic`inbilgisini alarak bu transferleri gerçekleştirdik. Bu transferler Adnan beyin katkılarıyla oldu. Ligde iyi bir başarı elde etmek istiyoruz" dedi. Transfer dönemi bitmeden önce gerekli transferleri yapmak için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Genel Koordinatör Adnan Sezgin, "Öncelikle yapmamız gereken işler vardı. 5 Eylül`de transfer dönemi bitiyor, önceliklerimizin başında bu takımı en sağlıklı şekilde lige hazırlamak vardı. Bu yönde yoğun çalışmalar yaptık. Az zamanda çok iş başarmak zorundaydık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz Murat Ceylan ile sözleşmeyi imzaladık. Bütün gelişmeler Gaziantepspor Kulübü`nün bilgisidahilindedir. Onların izniyle biz futbolcuyu getirdik. Şuanda bazı değişik görüşmeler kulübün içişleri ile ilgili olduğunu sanıyorum. Biz çocuğu buraya başkanın sözüyle getirdik. Başkan sözünden dönecek insan değildir. Dolayısıyla Murat`ın yarın aramıza katılacağını düşünüyorum. Bundan sonra 2 ya da 3 transfer daha olacak. Takımın eksikleri konusunda teknik heyetle bir toplantı yaptık. Çok az zamanımız vardı. Bu zaman içinde bütün eksikleri tamamlamak istiyoruz. Kadromuza katmak istediğimiz futbolcularınçoğunda başarılı olduk. Samsun`da bir potansiyel var, Samsun kalıcı bir takımı hak ediyor. Samsun`un Türkiye liglerinde örnek bir kulüp ve takım olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA