Samsunspor, 6 Futbolcuyu Renklerine Bağladı, 4’ü Yolda

Süper Toto Süper Ligi takımlarından Samsunspor, transfer sezonunun bitimine günler kala 6 futbolcuyu renklerine bağladı.

Genel Koordinatör Adnan Sezgin’in büyük çabası sonucunda Fenerbahçe`den kaleci Mahmut Ertuğrul Taşkıran, Beşiktaş`tan Michael Fink, Galatasaray`dan Mustafa Sarp ve Anıl Dilaver, Kasımpaşa`dann Ergün Teber ve Eskişehirspor`dan Bülent Kocabey resmen Samsunsporlu oldu. Gaziantepspor’dan gelen Murat Ceylan’ın transferinde pürüz çıkması neticesinde iki kulüp arasında görüşmeler sürerken, 3 futbolcunun daha transfer edileceği öğrenildi.
Samsunspor Nuri Asan Spor Tesisleri’nde yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, Genel Koordinatör Adnan Sezgin ile yeni transferler katıldı. Teknik Direktör Vlamidir Petkoviç’in de isteği doğrultusunda yapılan transferler, imzalarını atarken, futbolcular, Samsunspor’un başarı için mücadele edeceklerini söyledi. İmza töreninde transferler hakkında değerlendirmede bulunan Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, tecrübeli oyuncularla kadroyu daha da güçlendirdiklerini kaydetti. Genel Koordinatör Sezgin’in görevinin başına getirilmesiyle kaliteli transferler yapmak için çalışmalara ağırlık verdiklerini altını çizen Yılmaz, güçlü bir Samsunspor oluşturmak ve ligde önemli başarılara imza atmaya yönelik hedeflerini gerçekleştireceklerine inandığını bildirdi.
Transferler hakkında bilgi veren Samsunspor Genel Koordinatörü Adnan Sezgin, şehre getirilerek idmanlara çıkardıkları Gaziantep’in tecrübeli oyuncu Murat Ceyhan’ın transferinde pürüz çıktığı için imzanın ilerleyen günlere kaldığını açıkladı.
Murat Ceylan’ın Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl’ın sözü dahilinde Samsun’a getirdiklerini ifade eden Sezgin, Başkan Kızıl’ın sözünde duracağına inandıklarının altını çizdi. Adnan Sezgin, “Biz Murat Ceylan ile sözleşme imzaladık. Bütün bunlar Gaziantepspor Kulübü’nün bilgisi dahilinde oldu. Onların izniyle biz futbolcuyu getirdik. Şu anda bazı değişik görüşmeler var. Kulübün iç işleriyle ilgili sorunlar olduğunu sanıyorum. Ben Kızıl ailesini uzun süredir tanıyorum. Özellikle de Başkan`ı tanıyorum. Biz Murat Ceylan`ı buraya başkanın sözüyle getirdik. Başkan da öyle sözünden dönecek bir insan değildir. Sözünde duracağına inanıyorum. Murat`ın da yarından itibaren aramıza katılacağını düşünüyorum." İfadelerini kullandı.
Genel Koordinatör Sezgin, Murat Ceylan’ın yanı sıra takıma 2-3 transfer daha yapacaklarını da sözlerine ekledi.