Fenerbahçe`de Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman kuşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan oyuncular top kapma ve pas çalışmasının ardından 3 gruba ayrıldı. 3 grup halinde pas organizasyonları çalışan oyuncular çalışmalarını dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

Kalecilerden Mert Günok, Serkan Kırıntılı ile Erten Ersu kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

NİANG TAKIMLA ÇALIŞTI Sol üst ön adalesinde zorlama tespit edildiği için dünkü antrenmana tedbir amaçlı katılmayan Senegalli oyuncu Mamadou Niang, takımdaki yerini aldı. Niang çalışmaların tamamında takımla birlikte çalıştı

A Milli takımdan sakatlıkları nedeniyle dönen Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül`ün ise tedavilerine tesislerde başlandı

Öte yandan gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Sezer Öztürk, sağ arka üst adalesinde sertleşme bulunan Berk Elitez ile U19 Milli Takımı`nda sol ayak bileği burkulan Recep Niyaz antrenmanda yer almadı. Bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam edildi

Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Miroslav Stoch ile Ümit Milli Takımda bulunan Gökay İravul da çalışmalarda yer almadı.

Sağ dizinde ağrı hisseden Uğur Boral ise çalışmalarını tedbir amaçlı bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde salonda yaptığı çalışmalarla sürdürdü.

4 Eylül Pazar gününü izinli geçirecek olan Fenerbahçe hazırlıklarını 5 Eylül Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 10.00`de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA