Bursaspor, Kendi Sahasında Çalıştı

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla günü tamamladı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Topla ısınma çalışmaları ile başlayan antrenman, 5`e 2 pas press çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümde hücum ağırlıklı ve taktik çalışma yapıldı Sakatlıkları bulunan Milan Stepanov ve İbrahim Öztürk takımdan ayrı Fizyoterapist Recep Lokmaoğlu ve Doktor Şafak Selimoğlu eşiliğinde çalıştı. Tam kadro çalışan Bursaspor, iki grup halinde topla çalışmasını sürdürdü.


SAĞLAM’DAN KONUŞUN FIRÇASI
Yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesislerinde sürdüren Bursaspor’un akşamki antrenmanında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam talebelerine konuşmaları konusunda uyarıda bulundu. Bazı oyuncularını isim vererek neden konuşmadıkları şeklinde uyaran Ertuğrul Sağlam, konuşmaları halinde maçlarda daha rahat ve başarılı olacaklarını söyledi.

En çok Kaptan Ömer’in antrenmanda konuşarak arkadaşlarını uyardığına dikkat çeken başarılı teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “Ömer’den başka kimse ağzını açmayacak mı? yav. Ömer’den başa kimse konuşmayacak mı yani? Mehmet senin sesin çıkmayacak mı hiç, Okan yasak mı? sana konuşmak.” Şeklinde talebelerine uyarılarda bulundu.

Bursa’da ki çalışmasını tamamlayan Bursaspor, Spor Toto 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor`un 4 Eylül Pazar günü sezon açılışı dolayısıyla yapacağı maç için Urfa’ya gidecek. Şanlıurfaspor’un sezon açılışı maçı için saat 11. sularında özel uçakla Urfa’ya gidecek olan Bursaspor, maçın ardından Bursa’ya dönerek yeni sezon hazırlıklarını kendi evinde sürdürecek.