Fernandes: Şans Onlardan Yanaydı

Beşiktaş’ın Portekizli yıldız oyuncusu Manuel Fernandes, “Biz daha iyiydik ancak şans onlardan yanaydı” dedi.


Beşiktaşlı futbolcular Fernandes ve Philip Holosko, UEFA Avrupa Ligi (E) Grubu`nda, İngiltere`nin Stoke City takımıyla Beşiktaş arasında yapılan ve 2 – 1 Stoke City`nin üstünlüğüyle biten maçın ardından açıklamalarda bulundu. Fernandes, “Bizim için iyi bir sonuç değil. İlk yarı iyiydik, çok sayıda gol pozisyonumuz oldu. Ancak golümüzden kısa süre sonra gol yedik. İkinci yarı konsantrasyonumuz bozuldu. Genel olarak onlardan daha iyiydik ama şans onlardan yanaydı. İlk yarıdaki performansımız yeterli olmadı” dedi.
Holosko ise, “Buraya gelmeden önce, yandaki top toplayıcıların her top geldiğinde havluyla topu temizlediklerini ve futbolcuya geri verdiklerini duymuştum. Bunu Avrupa’da başka bir yerde görmek mümkün değil. Tüm yapabildikleri bu ve bütün hafta boyunca buna hazırlanıyorlar” diye konuştu.

CROUCH: 3 PUAN ALDIK, MUTLUYUZ
Stoke City’li oyuncu Peter Crouch ise, “Liverpool’da oynarken de iyi biliyordum Beşiktaş’ı, nasıl bir takım olduklarını. Çok iyi bir ekip. Kaliteli oyunculara sahipler. Biz 3 puanı aldık, mutluyuz. Artık yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.