Spor Toto Türkiye Basketbol Kupası Maçları, Samsun’da Oynanacak

Türkiye Basketbol Federasyonu, 6-7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Spor Toto 1.

Lig Erkekler Basketbol D Grubu maçlarını Samsun’da oynatacak.
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen Spor Toto Türkiye Basketbol Turnuvası’na Galatasaray, Antalya Büyükşehir, Bandırma Kırmızı ve Erdemir Spor Kulübü katılacak. Yaşardoğu Spor Salonu’nda oynanacak maçlarda Erdemir ile Bandırma Kırmızı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, büyük spor organizasyonları ile şehri spor kenti haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Altunsoy, Spor Toto 1. Lig Erkekler Basketbol D Grubu maçlarının da buna katkı sağlayacağına inandığını kaydetti. Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Subaşı ve Samsun İzcilik İl Temsilcisi Arif Sertkaya’yı ağırlayan Altunsoy, izcilikle ilgili geçmiş dönemlerde yapılan çalışmaları değerlendirdi.
İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Subaşı, Samsun’daki izci sayısının artmasının önem arz edeceğini belirtti. İl Müdürü Ömer Altunsoy da bununla ilgili çalışmaların yürütüldüğünü, izciliğin kentte yaygın hale getirilmesi için projeler hazırladıklarını kaydetti. İl Müdürü Altunsoy, yeni dönemde yapacakları çalışmalarda da İzcilik Federasyonu’na başarılar diledi.